Mijn doel

Vanmorgen op de weegschaal gestaan... 80 kg geeft hij aan. Ik heb mezelf nu een eerste doel gesteld: Over twee maanden wil ik 2 kg kwijt zijn. Dat is niet gek veel, maar ik wil wel realistisch blijven. Als ik mijn eerste doel dan gehaald heb, kan ik altijd de lat nog wat hoger leggen.

In totaal wil ik graag 15 kg kwijt zijn over een jaar, uitkomen op 65 kg dus. Mijn kledingmaat is nu 42/44 en mijn doel is minstens maat 40 te bereiken en het liefst nog 38, maar ik ben al blij als ik gewoon die kilo's kwijt ben. Ik hoop alleen dat ik niet te onrealistisch ben.. Zou 65 kg niet te weinig zijn? Ik wil ook weer geen mager scharminkel worden. (Denk ook niet dat dat gebeurd, zo is mijn bouw nu eenmaal niet..)

Vandaag maar beginnen met heel veel (maar niet te veel) water drinken en een eet-schema opstellen. Want nu rijd ik elke middag naar de supermarkt om m'n avondeten te kopen. Niet verstandig: met honger je avondeten nog moeten uitkiezen. Dus, nu gewoon aan het einde van de week beslissen wat we allemaal gaan eten gedurende de week, boodschappen in huis halen en niet afwijken van de planning ;-).

Ik houd jullie op de hoogte natuurlijk! En tips zijn allemaal van harte welkom!

X

P.S. ik moest natuurlijk gisteren wel even tegen mijn beste vriendin zeggen wat ik ontdekt had.. Bleek dat zij dat allang wist! Ben benieuwd wie hij het allemaal nog meer heeft verteld, maar daar kom ik wel achter als ik iedereen ga bellen met het nieuws... Zogenaamd ontzettend verrast.. blozen
23 aug 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van MyNameIs
MyNameIs, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende