Mijn eerste

Bizar slecht, maar vandaag was een dag die ik niet trok. Mam kwam uit het ziekenhuis en meteen waren er zorgen over broer. Toen mijn vader hem naar huis had gebracht. De hele godganze dag heb ik mij zorgen gemaakt om mijn broer. Terwijl ik moest werken. Wat heeft geresulteerd in: mijn eerste sigaret (heb wel eerder sticks gerookt,maar nooit een sigaret). Ik had er zo een abnormal behoefte aan dat ik er een hb opgestoken. En het was heerlijk, precies wat ik nodig had. Slecht? Ja. Boeiend? Nee. Heb ook de ballen gehad om een vriend van mijn broer te whatdappen of hij wil afspreken omdat ik graag met hem wil praten. Hij kon vanavond niet maar we houden morgen even contact. Retespannend maar ik denk wel goed. Hoe t met mij gaat,m

Ik ben net teut thuis van een avond stappen, waarin ik anderhalve sigaret hen gerookt en de vriend van mijn broer waar ik bijna wat mee gaf ben tegen gekomen. gaat super.! Benn benoeuwd hoe ik morhen wakker wordt..

Weetje wat t stomme is, hij heeft een vrienin, dat eet ik maar dat heeft mij me niet gezegd maar hij duwde me tegen hem aan n vroeg hoe gaat t nou en ik had echt zin om yehn hem aan te blijven leunen en eerijk alles te zeggen. Gelukkig wist ik me goed te houden, niet gedaan. Goed, luidde mijn antwoord, maar pff. Wil m niet meer tegenkomen, hij doet me nog teveel. Wilde ergen ook heel graag dat hij nog mee ging. Blik toe dat dat niet zo was. aLjoewel, blij.. Dat moest ik mezelf dwingen.

Gaat awesome, megageweldig en goed.
03 aug 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Damn
Damn, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende