Mijn gebroken hart.. (part 2 )

Na een emotionele ochtend is mijn middag een stuk beter verlopen. Ben vanmiddag ff de stad in geweest en heb me zelf ff lekker verwent. Allemaal leuke lingerie gekocht voor nog niet eens € 50 ja dat is leuk shoppen dacht ik zo. En na een ochtend als deze kon ik dat ook echt wel gebruiken. Heb de hele ochtend echt bijna alleen maar gejankt, het idee dat het wel zo had kunnen zijn liefdesverdriet Maar gelukkig was dat niet zo, we hebben lang met elkaar gesproken en het rare is dat je na dit soort momenten elkaar veel meer gaat waarderen. Teminste wij wel, want echt vanmiddag heb ik een heerlijke middag gehad. Ik heb eerst alles met hem besproken wat ik kwijt wilde, waardoor nu ik ook weet dat dit niet iets was om mij van streek te maken. Maar dat hij het echt allemaal niet meer zag zitten, en het gelukkig op het juiste moment inzag.

Ik denk wel dat het zijn bedoeling was om mij te laten zien dat het voor hem ook menis is dat ik hem pijn doe als ik zo boos op hem ben. Want ik moet eerlijk zeggen dat als ik boos ben er ook echt geen enkel woord goed kan zijn van hem wat hij ook zegt. Want hij heeft vanochtend al huilend voor me gestaan en dat ik dan zo verbitterd ben dat ik zeg hou op met dat gejank. Dat hij zich dan niet zo aan moet stellen. Maar toen hij meer als een uur nog niet terug was en ik ook geen contact met hem kon krijgen. Dat benauwde me wel ff, want het idee ging ff door me hoofd. Nee niet nu hij ook weer.

Ik ben de laatste tijd al zo veel mensen verloren, en soms denk ik wel eens dat er een soort vloek over mij heen is gesproken. Want alsof de duivel er mee speelt nooit zal bij mij gewoon eens iets in een keer mee zitten!!

Nou ja op vanmiddag na dan, want toen kregen mijn vriend en ik echt een heel leuk telefonisch bericht. Namelijk van Fresh FM dat we kaarten hadden gewonnen voor morgen in de Locomotion in Zoetermeer. Een vet heftig feest wat daar gehouden wordt. En echt ik wilde daar zo graag naar toe en was er zo verkankert van dat ik weer niet kon. En dan komt er een geschenk uit de hemel vallen 2 kaarten voor ons op de gastenlijst. Vet cool gewoon.

Eindelijk weer eens iets posetiefs uit zich zelf verliefd
Maar iedere keer als er iets leuks komt, komt er achteraan weer iets naars. Dus ik hou mijn hart al weer vast liefdesverdriet

verliefd Missy verliefd
24 jun 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van miss_hope
miss_hope, vrouw, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende