mijn kerstvakantie in het kort

Het is een lange tijd geleden dat ik hier voor het laatst iets heb geschreven. Ik heb wel een aantal keer stukjes geschreven maar dan was ik ze weer kwijt of zo, of het sloeg gewoon nergens op, maar goed.
Er is de laatste tijd nou ook niet zoveel spannends gebeurt. Vakantie gehad, oud en nieuw gevierd en gewerktbah!.
de vakantie was wel leuk maar ja dan heb ik weer te veel tijd om na te denken en dan voel ik me weer slecht en ja dan gaat het alleen maar slechter met mij. Maar het begin van de vakantie goed begonnen; kerstonbijt op school en toen de vakantie al ingedronken alleen moest ik daarna nog gaan uiteten dan dat was nou niet echt leuk. Maar ja dat heb ik toch allemaal overleefd.
Daarna kwam de kerst, maar daar vind ik toch nooit iets aan. eten vervelen eten vervelen slapen eten vervelen eten vervelen slapen. en dan is de kerst ook al weer om. Zoals gewoonlijk erg saai.
oud en nieuw was ook supper gezellig bah!. maar ja wat wil ja als je mij meer naar een discotheek neemt waar ze alleen maar trance draaien en waar ze bier hebben wat niet te zuipen is. (zal geen merknaam noemen). het was dus niet echt geslaagd, het enige positieve was dan nog wel dat we geen entree hoefden te betalen, maar dan houdt het ook op.
Verder heb ik ook nog bijna elke dag gewerkt, aarbeitjes geplukt kots, maar het is wel altijd gezellig en ik verdien er geld mee dus ja da hoort er nou eenmaal bij, bij mijn vakantie dan.
04 jan 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van kweety
kweety, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende