Mijn leven



Misschien is dit wel veel te saai om te lezen. Als dat zo is ... lees niet verder. Ik ben zo ... zo vreemd. Tenminste dat vind ik.

Ik ben verliefd ... smoorverliefd ... al zo'n anderhalf jaar lang. Dat is raar, vind je niet? Ik heb mezelf heel lang afgevraagd waarom ... maar ik weet het echt niet. Waarom ben ik zo? Hoe komt het dat ik juist op hem val? Wat heeft hij dat hem zo bijzonder maakt dat ik een jaar lang tijd aan hem verspil. Nou ja, tijdverspillen aan hem ... ik weet het niet ... zo zou ik het niet noemen, maar ik noem het toch zo ... vreemd.

School is een van de leukste dingen die ik heb. Ik zie mijn vriendinnen, zie hém in de gangen en ik vind het gewoon leuk om te leren. Ik ben er eerlijk gezegd dol op! Hmm ... misschien heb ik wel een schoolverslaving ... dat is raar ... wie heeft dat nu? Ehm ... ik dus!

Gilmore Girls, Grey's Anatomy en McLeod's Daughters ... I love it! Hmm ... tip: Ik zou het ook eens kijken als ik jou was!

Maar ja, ik zou over mijn leven schrijven. Ik kan er een boek over schrijven ... over hoe dom ik soms reageer of doe. Hoe ik iets verkeerd zeg, terwijl dat niet zo bedoeld is. Ik heb het gevoel dat ik helemaal geen goede vriendin ben. Misschien ook wel ... maar denk van niet ... ben bang van niet. Maar ik ging het over mijn leven hebben ... het is niet zo boeiend, maar hier is het:

Zondag: kerk, naar mijn oma's en opa's, huiswerk maken, lezen, piano spelen.
Maandag: school, zwijmelen in de gang, trainen, huiswerk maken ... McLeod's Daughters!
Dinsdag: school, zwijmelen in de gang, huiswerk maken, pianoles, Gilmore Girls, Grey's Anatomy.
Woensdag: school, zwijmelen in de gang, huiswerk maken, KRB, lezen.
Donderdag: school, zwijmelen in de gang, huiswerk maken, training, piano spelen, lezen.
Vrijdag: school, zwijmelen in de gang, msn, piano spelen, tv kijken, lezen.
Zaterdag: hockeywedstrijd, Idols!


Nou ja, ongelooflijk saai ... als je het mijn vraagt ... telkens datzelfde eentonige ritme. Maar het is niet altijd saai, soms gebeuren er onverwachte dingen ... dingen die ik nooit verwacht had!knipoog

Bye and Love, Miss Me
10 mrt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Miss Me
Miss Me, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende