mijn verhaal

Lang naar gezocht een dagboek online.

Heb altijd enorme behoefte om over van alles te schrijven hoe ik me voel maar wil daar natuurlijk ook wat feedback op en dat gebeurt niet als ik het thuis ouderwets in een echt boek doe.
Dus ik ben blij.

Er zijn zoveel dingen die me momenteel bezig houden. Ik ben sinds ruim een jaar weer vrijgezel. Ben nu 31 jaar en toch echt toe aan iets vast.
Maar helaas dat is niet zo makkelijk.

Ik ben wel gelukkig hoor daar niet van, maar ja zoals vele mis ik gewoon een maatje in mijn leven.

Vorig jaar heb ik een leuke jongen via internet ontmoet, ons contact is langzaam gegroeid omdat we beide uit net een relatie achter de rug hadden, een breuk waar we allebei veel moeite mee hadden. We hebben elkaar gesteund, getroost en elkaar uit de ellende getrokken. Ons contact bleef en we werden vrienden echte maatjes over de mail. Alles vertelde we tegen elkaar. We gingen ook bellen en smsen en het klikte heel goed. Eerst was het echt vriendschappelijk maar naar een paar maanden werden we heel close. Echt over de mail, telefoon en chat klikte het helemaal, hij was het waar ik naar op zoek was, en ik was waar hij naar op zoek was, we waren verliefd terwijl we elkaar nog nooit gezien hadden. Uren zaten we aan de telefoon, stuurde we smsjes, echt vlinders tot en met bij allebei.

Tot dat de ontmoeting kwam, de innerlijke klik was er helemaal maar de uiterlijke klik was er niet bij mij. Heel raar ik weet het en ik ben echt niet zo dat ik een mooie man moet hebben maar je valt op een bepaald uiterlijk en hij was het niet. Maar toch heb ik mijn best gedaan, er kwam zelfs nog een ontmoeting van mijn kant want ik vond m echt heel leuk en ik wilde dat het uiterlijke niets uitmaakte omdat het innerlijk zo klikte. Deze ontmoeting is door beide kanten van de zenuwen helemaal de mist in gegaan. Hij had er heel veel moeite mee dat het niet lukte tussen ons en heeft het contact op een heel laag pitje gezet.

Langzaamaan is het contact weer aan het herstellen. Gelukkig maar want ik zit nog steeds met hem in mijn hoofd, hij is het emotioneel helemaal voor mij nog steeds, en dat is raar want ik weet verder niet of dat ik een relatie met hem zou willen. Maar ja ik heb het verpest. Hij is nu verliefd op zijn ex, toen hij het vertelde kon ik gewoon niet normaal reageren ... jaloers ... ja ik was jaloers, dat zijn gevoelens nu niet meer voor mij zijn maar voor een ex, gevoelens die net nadat het zo fout is gegaan tussen ons ineens voor haar zijn gekomen, voor een ex die hem zo ontzettend veel pijn heeft gedaan, die meerdere keren vreemd is gegaan in hun relatie die net een half jaar heeft geduurd, een ex die niet eens in Nederland woont, een ex die al enkele jaren een vriend heeft, een ex waar het waarschijnlijk nooit wat mee zou worden.
Maar het rare is hij wil wel telefonisch en mail contact met me maar geen persoonlijke contact meer omdat hij niet weet wat er dan zou gebeuren wat voor gevoelens er los zouden kunnen komen.

En nu ... nu weet ik het niet meer, ik ben verliefd op gevoelens die door mijn lichaam gieren, ik heb het idee dat ik van hem hou en had wat meer tijd met hem door willen brengen elkaar beter leren kennen de uiterlijke klik meer tijd willen geven, want als het innerlijk zo goed zit dan zou het uiterlijke toch ook goed moeten komen met tijd ?

Ik heb m vaak aan de telefoon en vaak sta ik op het punt om te roepen IK HOU VAN JE maar ja ik weet zelf niet eens ofdat dit wel zo is .... oh het leven van een dertiger is niet meer zo makkelijk
12 jun 2005 - bewerkt op 12 jun 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van she_devil
she_devil, vrouw, 50 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende