Mijn weekje, en herinneringen

18+ verhaal
Tja.. Laat ik maar weer eens wat doortikken. Donderdag naar een homeopatisch arts geweest, was wel leuk vrouwtje, heel anders dan ik me had voorgesteld. Was mooi weer ook gelukkig. Maar euhm, ze luisterde goed, wat over klachten enzo gehad. Ze was verbaasd dat ik alleen mavo heb gehaald, omdat ik een goede brief had geschreven. Anyway, kreeg korreltjes en druppels. Verder moet ik iedere ochtend een glas lauw water drinken, activia eten, fruit eten, en vitamine pillen nemen.... En die druppels moeten 4x per dag. Wil niet zo lukken allemaal nog.
Ze had me wel ff wakker geschud, gaat vaker een zinnetje door m'n hoofd "such a waste of intelligence". Ik doe zo veel onzin dingetjes, te veel gewoon. Ik wil wat leren.... Niet een supermarkt baantje aannemen of ander geestdodend werk. Gewoon iets waar ik goed in kan zijn. Dieren vind ik leuk, maar daar word ik nooit goed in. Maar met mensen ben ik goed. Vind ik leuk zelfs knipoog Ik kan geen probleem mensen op blijven zoeken, denk dat het tijd word om er echt werk van te maken.
Nog even thuis geweest, bijna een hi-score verbeterd, op een paar minuten na. Op 10 seconden verschil met de 2e plek. Daarna omgekleed, opgemaakt, enz. Tas gepakt en vast nog meer. Naar T gereisd, boodschappies gedaan, eten gemaakt, en daarna veel te laat naar F en W gegaan. M was ook nog effe bij T. thuis, eindconclusie is dat ik haar niet graag mag. Te snelle oordelen, te snel dingen er uit flappen, hou ik niet echt van. We waren wel heel laat bij F en W, wel een uur! Wat in theorie verklaarbaar is nahnah Bij F en W wel naar mn zin gehad, echt aardige mensen! Was wel wat nerveus of ze me wel aardig zouden vinden, aan de andere kant kan ik alleen maar mezelf zijn natuurlijk. Daarna naar T's huis, gingen vrij snel (naar mijn idee) naar bed. Hadden nog seks gehad, ging nu wel veel beter, geen vroegtijdig einde dit keer. Ik vond t zelfs fijn blozen
Vrijdag "ochtend" naar B, K, E en I geweest. Ik mocht uiteindelijk op I passen, ze was wel heel even verlegen maar dat ging snel over. Met K klikte het wel, denk dat ik haar wel graag mag vrolijk Van B weet ik het niet zo heel best, is gewoon een wat afstandelijker figuurtje. Kreeg ook het idee dat het misschien iets tussen B en T is, broers he. Bij de gitarendokter I een tijdje vermaakt, naarna nog naar W geweest. Mooie hond daar, goed getraind ook! Maar hele dag had ik al hoofdpijn, was ook wat minder aanwezig daardoor. Nog weer bij K en B gezeten, wat dvd gekeken. Uiteindelijk richting huis, weer boodschappen meegenomen. Bij T thuis op de bank gaan hangen, nog wel met M wat gepraat, maar gelukkig ging ze snel weg. Kreeg van T een dekentje, en heb gezegd dat ik niet mee kon naar de repetitie.. Hij vond t wel lastig denk ik, om mij dan achter te laten. Nouja terwijl hij ging eten ging ik hartstochtelijk over m'n nek. Wel lullig, want hij zat 1 muurtje verder te eten! Moest zelfs huilen van de pijn, mocht ook wel, want ik was ziek. Maar hij was wel heel kjoet enzo, kreeg nog een knuffel voordat hij weg ging, en nog duidelijk maken dat als ik iets wilde dat dat gewoon mocht allemaal. Ik wilde alleen slapen en kotsen! Nadat hij weg ging was ik ook nog aan het overgeven, met veel meer geluid. 1e keer was gewoon al mijn eten van die dag, 2e keer leek meer op ontsteking ofzo. Was blij dat T weg was iig, want t klinkt niet leuk.
Later nog geslapen, Lost gekeken uren later, en toen naar bed. Was nog altijd misselijk, dus hoopte dat het goed zou gaan. Emmertje mee dus, en op mn buik geslapen. Mn buik ging wel helemaal gloeien, heel vreemd! Uiteindelijk hoorde ik T thuis komen, en na een tijdje ging ook hij naar bed...
Volgende ochtend was wel weer een stuk beter, zonder de hoofdpijn wakker geworden. Kreeg uiteindelijk heel lief een ontbijtje, maar in bed maakte ik me behoorlijk zorgen over mijn geurtje. Daarna uiteindelijk naar het winkelcentrum gegaan, geen idee wat we nou precies gingen doen, maar we kwamen terug met dierenvoer en speeltjes. Ook nog ff bij een cdwinkel geweest, die is duur!! Daarna door om M op te halen, door naar de repetitie ruimte. Daar zaten nog wat brakke bandleden, de 1 last van z'n darmen, de ander de griep.. Nouja ik wilde wel helpen met tillen maar kreeg alleen de lichte spullen mee. Ik kan best meer hoor boos Dus, ging ik maar met S zitten praten. Ook met M wel ff gepraat, mag hem best graag vrolijk Mja, lang in de backstage ruimte gezeten, en t eten was heel vies.. Ging ik met T naar een snackbar, duurde lang joh!! Maar was wel lekker uiteindelijk. Nu was T best wel geirriteerd door ht lange wachten enzo, was duidelijk te merken. Uiteindelijk was t eerste bandje bijzonder slecht. 2e was wel weer leuk om te zien, maar een klote publiek om voor te spelen. Tijdens afsluiter veel met T gestaan, toen was D er ook, wel een aardig persoontje. Tijdens t optreden ook nog met T staan kussen, das nogal wat voor mijn doen. Voor hun optreden ook nog wat met ze gepraat, zijn wel aardige mensen op zich. 1tje, de groepleider ofzo deed nogal moeilijk over kaartverkoop voor de deur, was wel ff bang dat ze niet meer met hun konden optreden nu. Daarna spullen ingeladen, zijn we nog even de stad in geweest. Wel fijn dat zelfs ik nu wat mensen ken, scheelt toch wat. Maar ik was nog nooit in zo'n plaatsje geweest, een soort disco/concertzaal/cafetje was t. Maar toen ging ik weer met T kussen nahnah Daarvoor nog een tijdje met D staan praten, mag hem best wel vrolijk M maakte nog een geintje, van jullie vermaken je wel he? Was wel grappig nahnah Had wel lichte angst voor iets, durfde niet naar de wc, uit angst voor binnen lopende mannen. Geen idee waar het vandaan komt, normaal nooit moeite mee. Misschien had ik wel wat terechte angst, wie weet.
Bij T thuis waren we beide best wel moe, nog wat gefrituurd, ook voor D, bedje klaargelegd, en gaan slapen. D deed nog wat gitaar spelen, das allemaal leuk, maar ik snap er vaak weinig van verward Ben a-muzikaal. In bed weer sex gehad, gaat de goeie kant op naar mijn mening gemeen's Ochtends hoorden we D al redelijk vroeg, maar toch nog lang blijven liggen. Daarna nog ff gedoucht en al dat, daar ook nog seksuele handelingen verricht blozen Duurde wat langer dan de bedoeling was. Maar t was wel vet mooi weer! Heb besloten niet mee te gaan naar repetitie, leek me beter dat T wat dingen van D kon leren. Al vrij snel was ook A in de woonkamer beland, moesten snel eten en weg. Op 1 of andere manier maakt A me wel wat nerveus, weet niet wat hij van me denkt, hij zal me niet stom vinden ofzo. Tis meer dat er wel eens over sex word gegeind, ze weten wel zo''n beetje wat we in bed doen lijkt me sneaky Juist A lijkt wel veel vriendinnetjes te hebben gehad, en lijkt zich zeer bewust van dit soort zaken erg vrolijk
Nouja, daarna ben ik op de trein gezet, was vergeten een kaartje te kopen tot ik de conducteur zag.. Zat al lang mn broodjes te eten enzo. Zo'n typisch zondagse actie! Nouja, was nog goed gekomen ook. In de bus moest ik nog over F nadenken, weet niet meer zo goed waarom. Daarna viel ik in slaap, op zeker moment ging iemand tegenover me zitten, maar toen ik opkeek ging hij ook weer weg. Later hoorde ik hem het meisje achter me versieren geloof ik, was maar raar. Thuis was ik blij om mijn hond weer te zien! Heb hem ook ff uitgelaten, en tv shows gekeken die voor me waren opgenomen. Uiteindelijk werd ik heel moe, alsof alle energie uit me weg ging. Wel vaker gehad, in dit geval vermoed ik dat T extra energie nodig had (hij zei later ook een aantal uur geslapen te hebben). Maar ik werd wakker, met puur angst! Niet normaal verdrietig Geen idee waar ik bang voor was, of ik droomde, maar ik was 2 tellen ZO bang!! Later ook met J over gehad op msn, ging later meer over spirituele zaakjes dus. Met L over F gehad, en alle geesten die hij dacht te zien. Toevallig moest ook zij er die dag aan denken, aan F en zijn geesten. Vreemd wel.. Ook nog ff mn therapeut gemaild, en wat opgezocht over opleidingen.
Gisteravond was ik bang om te slapen, bang voor die enorme angst.. Daarom stelde ik het uit, en lag ik zelfs in bed nog af te wachten.
Vanochtend weinig moeite wakker te worden, wilde op zoek voor de opleiding. Was er met een half uurtje wel uit, en aangekleed enzo. Best positief over eigenlijk. Op msn zei T dat hij hoofpijn heeft, baal wel voor hem. Ondertussen heeft hij koorts en overgegeven, zwaar balen in je vakantie! Wel lief dat hij pas ziek werd na het weekend. Ik denk namelijk dat het een lichamelijke ontlading is na prestatie. Houd toch in dat hij me echt graag wilde zien vrolijk
Therapie viel wel mee, ongelofelijk hoe lang M en J over zichzelf hebben zitten praten. Ik maakte er een geintje van, maar groepstherapie lijkt inderdaad meer een groep therapeuten te zijn in plaats van hulp vanuit groepsgenootjes. Ik ben te sociaal om zo veel tijd vol te lullen lijkt me. Zelfs mijn 10 minuutjes deelde ik nog met D. Weinig mee opgeschoten eigenlijk, mijn groepsgenootjes waren zelfs nog best aso door me heen aan het lullen. Ik luister toch ook naar hun gezanik? Wat kan mij het schelen als je autistisch bent, daar hoef ik geen 20 minuten uitleg over, want je lost het toch niet op. En M, waar hij het over had.... Ik heb geen idee meer. Ohja, sociale contacten.
Thuis snel dingen gedaan, eten en naar geloofsgroepje. Ging over het naar de kerk toe gaan. Heb niet het idee dat ik er wat mee ben opgeschoten, alleen dat ik me heb laten trucen in het naar de kerk gaan met pasen. Zucht.. Nouja, heb wel wat nieuwe inzichten nu.
Vanavond nog tv gekeken en online gegaan. Had geen zin in msn ofzo. Ik wilde gewoon vragenlijstjes maken en gedachten doden. Toen ging ik mijn mini cd verzameling online zetten. Kwam ik er achter dat ik veel singles nooit van F heb terug gekregen boos F*cking eikel! Sommige waren best moeilijk te vinden, zal nu wel nooit meer lukken.... Dan te bedenken dat ik ooit zijn cd nog heb terug gestuurd omdat die niet van mij was verdrietig Gewoon een kutstreek, hoe kun je nou blij zijn met spullen die niet van jou zijn? Ik heb geen barst gehouden van hem.
Toen ben ik maar mijn msn logjes gan verwijderen, alleen die van T heb ik bewaard. Die met F heb ik nog doorgekeken, ongelofelijk hoeveel ruzie wij hadden. Was een beetje vergeten dat hij het voor de vakantie ook had uitgemaakt. Dat we nog naar een hotel zouden. Zelfs H was ik steeds meer vergeten. Ik kan zo'n pijn in mijn woorden terug lezen, zo'n gebrokenheid. Het was belangrijk om te lezen, en weg te gooien. Net als de foto's en de emails. Maar die gebrokenheid, die ken ik nu nog. T vertrouw ik, maar wat als ik vertel over mijn verleden? Misschien kan hij er niet mee om gaan, net als F, ben ik weer in de zeik gezet. Als we ruzie krijgen, zoekt hij dan fouten bij zichzelf, of puur bij mij? Zou hij me negeren voor weken als het hem zo uitkomt?
Het punt is, ik was niet belangrijk in F zijn leven. Hij kon zonder me, altijd al, en dat deed hij ook. Ik was niet nodig, ik was geen aanvulling, ik was een toeschouwer. In ruzies, dan kon ik geen kant op, zat altijd vast omdat hij macht over me had. Die hij ook misbruikte door het zo vaak uit te maken, of er mee te dreigen. Ik heb er om gehuild, ik herinner de wanhoop van steeds bellen, en niemand die opneemt. Dagen achter elkaar vaak. Ik herinner het weten, dat ik zelf belde, om te horen dat hij er niet voor me was. Ik herinner de ruzies, waarin ik schuld op me nam, als we naar onze eigen fouten zouden kijken. Maar hij keek nooit, hij wees alleen maar naar mij.
Ik heb gehuild, want wat ik terug las, dat zijn mijn bekende angsten. Als ik naar T reis, zal hij me dan ophalen, of kan hij op weg naar het station nog besluiten, dat ik eigenlijk niet van belang ben? Als ik iets vertel, gaat hij dan rennen? Ik wil niet eens zijn steun er bij, ik wil het zelf doen. Zelf oplossen wat er nog pijn doet. Alsof ik boven een afgrond hang, T steekt zijn hand uit, maar ik klim kost wat kost zelf naar boven. Al kost het me mijn leven? Ik weet, als ik me niet ga openstellen, dan houd het eens op. T mag weten wat voor lief wezentje ik ben, maar angst en verdriet daar moet hij een beetje van af blijven.
Dus, ik weet nog steeds dat ik meer moet vertellen. Nou kan ik ook niet zeggen dat ik afgelopen weekend last van deze dingen had. Maar wanneer ze er zijn, dan slik ik ze in.
12 mrt 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van dragonbaby
dragonbaby, vrouw, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende