Moeder boos

Mijn moeder is vandaag wel héél snel geïrriteerd.. Pfoeew.

Ze werd boos op mijn stiefvader omdat hij volgens haar niet goed had gestofzuigd, boos omdat hij de achterdeur niet even open deed voor haar en het belachelijkste was nog wel dat ze boos werd op mij en mijn stiefvader omdat wij niet wisten hoe een bepaalde aflevering van RTV Drenthe heette die ze terug wou kijken (ze wist het zelf dus ook niet)

Are you kidding me?! Ik weet nu niet zeker of ze altijd nou zo is en het me nu opeens opvalt (ik ben een weekje weggeweest) of het gewoon alleen vandaag is. Altijd als ik weer thuis kom na een tijdje ergens anders te zijn geweest merk ik gewoon dat ze ALTIJD gefrustreerd is (van wat weet ik ook niet precies) als mijn stiefvader perongelijk tegen de waterbak van de hond loopt en er water uit valt heeft hij nog geen moment om adem te halen voor mijn moeder tegen hem schreeuwt dat hij moet opruimen, niet echt bozig maar vooral heeel erg bazig, alsof je een bevel geeft tegen een hond die nooit luistert.. blegg.. snap echt niet wat haar probleem is. Mis mijn schoonfamilie, daar is ook wel wat gedoe maar de sfeer is daar altijd nog prettiger dan hier.. ik ben niet de enige die er last van heeft kennelijk, mijn vriend ondervindt ook veel spanning/stress als hij hier is

Blegghh mijn moeder kan soms zo bazig doen.. dan is mijn stiefvader het huis aan het schoonmaken en dan gaat ze erbij staan om te ontroleren ofzo? en als hij 1 vlekje mist dan wordt er meteen geschreeuwd dat hij beter moet gaan schoonmaken en tjah sinds ik veel bij mijn vriend thuis ben vind ik dit eigenlijk niet echt normaal of zo? :l Gelukkig helpt het schrijven ervan een beetje tegen mijn stress (ik word gestresst door de afschuwelijke spanning die in de lucht hangt door mijn moeder, als dat logisch klinkt idk lol)
10 feb 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sheepy
Sheepy, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende