Moppig 18+

18+ verhaal
Gisteren feestje van familie gehad en een tante van mij kan érg goed moppen tappen. Maar ja dit zijn dan wel de 18+ moppen knipoog Ik zal er hier even een paar wegzetten (al weet ik niet of ze dan nét zo leuk zijn als dat je ze vertelt).

Een vrouw wil graag een mooie spiegel kopen en gaat naar een spiegelwinkel.
"Nou" zegt de verkoper "ik heb hier een mooie spiegel. Als je er elke avond voor gaat staan mag je één wens doen." Nou dat lijkt de vrouw wel wat en ze koopt de spiegel en hangt hem in de slaapkamer.
Die avond gaat ze voor de spiegel staan en zegt: "spiegeltje, spiegeltje o zo rond; ik wil borsten van elk een pond". Ze komt de slaapkamer uit met enorme borsten.
De avond erna wil haar man het toch ook wel proberen. Hij gaat voor de spiegel staan en zegt: "Spegeltje, spiegeltje o zo rond; ik wil een pik tot op de grond" Komt hij de slaapkamer uit...met hele korte beentjes!

Een leraar vraagt aan zijn leerlingen welke muziek instrumenten ze kennen. De kinderen noemen een viool, een piano, een orgel. Roept Jantje (altijd weer die Jantje nooit eens een andere naam) "zakzozie".
"Zakzozie?" vraagt de leraar. "Wat is dat dan?" "Nou" zegt Jantje "gisteren zei mijn moeder tegen mijn vader; als ik jouw zak zo zie, komt er geen muziek meer uit!"

Twee mannen hebben het over spannende sex. Zegt de ene man tegen de ander "mijn vrouw gaat altijd op de strijkplank liggen. Ik neem een aanloop en als ik er dan in zit zegt mijn vrouw: raak raak. Als ik mis zegt ze muf muf." Nou denkt die andere man dat wil ik ook wel eens proberen.
Dus die avond gaat zijn vrouw op de strijkplank liggen. De man neemt een aanloop en gaat rennen. Maar net voor hij bij de strijkplank is, struikelt hij. Hij valt met zijn neus in haar kruis.
"Muf muf"roept ze. "Ja dát ruik ik ook wel"zegt hij.


Okee genoeg gelachen, ik ga weer eens wat nuttigs doen.
09 apr 2006 - bewerkt op 09 apr 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Bessie
Bessie, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende