Morgen oppassen

Ik ga morgen oppassen.

Het gaat klote worden.

Cecile en haar zus weten van niks.
Ik moet de schijn ophouden, liegen, vrolijk doen. Terwijl ik nu toch het liefste wil huil n en getroost worden. Of toch niet, ik wil ook juist met ruste gelaten worden. Morgen word moeilijk, morgenavond wordt klote. Het wordt een hell. Misschien kan ik beter nu huilen, dan hoef ik dat morgen avond misschien niet meer.. Hoe moet ik dat doen? Hoe moet ik dat volhouden? Vorige week deed ik het ook, maar toen wist ik het nog niet.

Zalig zijn de onwetenden.

En als ik huil wat dan? Ik wil niet huilen. Ik wil Cecile in haar laatste paar maanden nog gelukkig maken, zover ik dat kan. Maar hoe moet ik dat morgen doen? Hoe? Wat moe tik tegen ze zeggen als ik huil? Dat het uit is met mn vriendje? Dat mn hond dood is? Wat moet ik doen. Ik weet het niet. Ik wil niet gaan. Of toch wel. Want ik wil ze helpen. En ik ga wel. Ik ben geen watje. Hoewel ik me nu het liefste als een schildpad in zou trekken. Plop. Hoofd veilig, geen problemen.
Argh. Ik weet het niet. Niemand weet het. Er is niemand die mij kan helpen, die dit eerder heeft meegemaakt. Ik voel me zo machteloos. Ik haat dat. Ik wil helpen, maar ik kan niks doen. Ja, toch wel, niks laten merken...
28 nov 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van It*sme
It*sme, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende