my day

hallo allemaal,
ik dacht dus eventjes mezelf te gaan wegen, maar de weegschaal is spontaan verdwenen, echt overal gezocht.
ik had vandaag 8 uur school en dat is echt niet normaal veel, heb de hele dag met rugpijn rondgelopen omdat ik op de heeweg
van mn fiets af viel (er ligt geen sneeuw toch is het verschrikkelijk glad). de laatste 2 uur waren verschrikkelijk, ik vind mijn ingeplande uren toch al nutteloos, en deze keer was het meer uitleg dan het geplande deel; het idee dat ik zelf weet wat ik ga doen, en ben dus in slaap gevallen, geen idee hoe ik het voor elkaar heb gekregen want ik kan nou niet echt bepaald zeggen dat mijn schooltas lekker ligt.
maar goed, zou eigenlijk naar een vriedin toegaan vanavond maar heb afgebelt, omdat ik (heel laf) niet in het donker naar het station durf te fietsen (en met de trein, naar haar huis lopen enz). dus heb een avondje om mijn fantastische huiswerk te gaan maken, iets wat ik nooit doe, en ik echt moet gaan doen omdat ik anders volgend jaar niet meer op de havo zit. misschien is beter leren ook een plan, heb geen een snoepje op, trots gezien ik echt de grootste vreetzak ooit ben. ik ben zo moe en maak met iedereen ruzie, iemand hoeft maar een opmerking te maken of ik word boos. maarjaa, die dagen moeten er ook tussen zitten he?
have a nice day
xo emma
04 dec 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van emmapeters
emmapeters, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende