my lifeee

Na een tijdje niet geschreven te hebben, vind het toch wel weer fijn om mijn 'gevoelens te uiten'. Ik zit nu in drie mavo en heb een hartstikke leuke klas, waar ik ook een leuke vriendinnen groep in heb. Naja de laatste tijd gaat het iets minder tussen ons groepje. Er is elke keer wel wat, altijd gedoe etc. Ik bemoei me er verder niet meer mee, is me veelste veel werk haha.

Deze meivakantie zou B meegaan naar Italië, maar dat gaat niet meer door. Vind het erg jammer, maar misschien wel beter voor haar. Omdat ze bang is om heimwee te krijgen is het niet verstandig om 2 weken op vakantie te gaan. Dan wordt het sowieso geen leuke vakantie. Nu mag ik alsnog iemand meenemen, en ik denk dat het K wordt. Dat is een hartstikke leuk meisje. Ze is erg lief en je kunt keihard met de lachen. En ze doet niet overal zo moeilijk over. Dat vind ik gewoon heel fijn. Ik heb er echt ontzettend veel zin in.

Vandaag ben ik ziek, bleghh!! Gisteren ook al, ik heb micrene en vind het 100 keer niks haha. Ik hoop dat het morgen weer een beetje beter gaat. Maandag namelijk vakantie, nouja vakantie is het niet echt voor mij. Ik loop de hele week stage, met kleine kinderen. Opzich vind ik het best leuk, alleen het nadeel is dat ik elke dag om 8 uur mijn bed uit moet. Dat wordt wel lastig denk ik haha.

Ik vind het fijn dat ik zo kan schrijven wat ik wil, en de reacties van jullie vind ik ook altijd erg lief. Mydiary.nl vind ik echt een top site OK!
15 feb 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lotte12345
Lotte12345, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende