nare droom

Damn ik moet echt eens stoppen met nare dromen . Vannacht had ik er weer een iemand die ik kende (in droom in het echt ken ik hem niet ) had zelfmoord gepleegd en ik moest de vader opvangen.
Wel weet ik waar het vandaan komt waarschijnlijk doordat ik door de zelfmoord van een vriend veel gauwer zorgen ben gaan maken over mensen en soms bang ben dat het nog een keer gebeurd.
Ik merkte het al een poosje terug dat ik gewoon veel bezorgder ben als er iets met iemand niet helemaal goed gaat en dat sloeg een beetje door naar hele erge betrokkenheid en iemand die me kende wees me er ook op van he ga jij eens aan jezelf denken want dit gaat niet helemaal goed.
Ik moet ook zeggen dat het rare dromen over hem gelukkig veel minder is in het begin toen het net gebeurde had ik er namelijk veel enge dromen over later werden het mooie dromen waar hij op visite kwam en we gewoon aan het bijpraten waren .
Die dromen waren heel prettig nu deze droom weer , ik hoop dat het maar eenmalig is en ik momenteel weer even mooiere dromen heb.

Juudjed

14 aug 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van juudjed
juudjed, vrouw, 50 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende