Nederland he?!

Echt weer Nederland... Al die regen, verga van de spierpijn hiero opeens weer, heb grote deel van de vakantie geen pijn, maar Nederland moet het weer verpesten! Vanmorgen kwam me oma langs met taart hahaha want onze vriezer is in de vakantie ontploft dus we hadden nu niets in huis... Toen kwam die ene vriendin: K... die ik door ruzie niet meer zag, maar we willen toch onze 14 jarige vriendschap niet opzeggen! Ze was naar tunesie geweest en gingen ff foto's kijken + bijpraten.

Daarna met de auto ff naar winkelcentrum, snoep en benodigdheden gekocht, naar zaandam getankt en nu zit ik voor het eerst weer ff rustig (?) achter de pc....
Krijg dat kleine jochie toch niet uit mijn kop, te weird echt. Mijn vader heeft het gelukkig te druk om te zien dat ik weer helemaal in de ban ben van J.
Echt er hoeft maar iets nu fout te gaan en ik ga hem bellen, zo stom, het is zo dichtbij, en toch zo ver weg!

We zijn twee bomen in het bos, ver van elkaar af, maar onze wortels groeien onder alles door naar elkaar toe. Helaas gaan ze op dit moment ff langs elkaar heen, maar wie weet raken ze ooit weer verstrengeld...

Wat als ik hem bel en hij heeft in die tussentijd wel met iemand iets gedaan, we hebben afspraken gemaakt daarover, en ik weet dat ik ook met C ben gegaan, maar toch 't vreet me op dat ik niets over hem weet!!!!

Pffff nou nu maar ff relaxen, moet zo me hond uitlaten, en ga vanavond waarschijnlijk met R zwemmen!

R.E.S.P.E.C.T
12 aug 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Chicky
Chicky, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende