Niet zo lekker

Geen idee wat het is, maar de laatste tijd voel ik me niet helemaal fijn. Het lukt me niet te concentreren op school en woensdag was ik thuis gebleven want dat college werd toch opgenomen en ik kon niet wakker worden dus ik besloot thuis aan school te werken. Niet gelukt. Die avond had ik een personeelsuitje wat onwijs leuk en gezellig was, maar waar ik weer geen nee tegen de gezelligheid kon zeggen waardoor ik pas rond kwart over 5 snachts thuis was. Die avond voelde ik opeens onwijze hoofd- en keelpijn opkomen maar eigenwijs toch doorgegaan. Gister werd ik dus na 4 uurtjes slaap wakker maar goed geslapen had ik niet. Ik besloot ook dit college te skippen, wat totaal tegen m'n principes ingaat want "snachts een vent, sochtends een vent". Het feit dat ik van t vrouwelijk geslacht ben, telt daar niet in mee. Afijn, ik gister ook thuis en weer was mijn voornemen om aan school te gaan. Waarom? Nou, ik moet 25 onmogelijke pagina's hebben gelezen en er iets over hebben geschreven voor maandag. Vandaag had ik sowieso al vrij, oke, nu dan echt aan school. Aantal pagina's gelezen: 1. Top..

Ik heb wel aan tafel gezeten, met t artikel voor me. Het is echt een ramp. Zit gewoon weer even niet fijn in m'n vel, ben dan ook een beetje ziekig en moe enzo, maar t is ook denk ik natuurlijk met mama t gedoe maar ook t feit dat ik bijna 20 wordt en nog steeds op een heel belangrijk levensgebied een blanco blad ben. Ik denk dat dat meer met me doet dan ik wil en denk dat t doet. Het laat me namelijk denken dat er iets niet helemaal klopt in m'n kop. Soort van knuppel in gevoelens delen enzo. Is toch niet goed dat ik daar zo'n ei in ben. Is dan bijna 20... Potvrdmme.

Afijn, ik ga maar eens m'n ogen sluiten maar blegh, ik wil op vakantie ofzo. Kan niet. Hoop zo erg dat ik morgen concentratie heb! Moet wel, want moet t echt inleveren maandag en er is een kans dat t beoordeeld wordt en dus meetelt.. Fu-uck.
10 nov 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Damn
Damn, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende