Nieuw.

Haai lieverds.
Ik ben Esmee, 16 jaar, en ben nieuw hier. 'k Heb geprobeerd om een dagboek bij te houden door gewoon te schrijven, maar dat hield ik niet zo lang vol knipoog Alleen even wennen dat iedereen het kan lezen, maar daar kan ook wel weer z'n voordelen aan zitten toch? Hummm, nieuw zijn, dat herrinnert me aan begin dit jaar...


Maandag.
Je hebt het vast wel meegemaakt; zo'n meid of jongen die halverwege het schooljaar nieuw kwam. Groepjes zijn al gevormd en het arme schaap wordt aan zijn lot overgelaten. Geweldig! Ik genoot altijd van zo'n persoon, oké puur leedvermaak. I love it.
Maar een jaar later was ik zelf zo'n arm schaap. En ieuw, ik ergerde me dooood aan die kinderen! Hester en Esther kon ik voornamelijk niet uitstaan. Van die drukke hyperactieve meiden die op aandacht kicken. Wel was ik weg van Johan, hij zou best wel cute zijn als hij eens naar de kapper ging en andere kleren droeg. Joost heb ik in die periode nooit opgemerkt, Daniel vond ik lelijk, wit en een zeur, maar Thomas was een schatje.
Gelukkig kon ik wel gauw opschieten met Elize, mijn oude beste vriendin, en Sander, haar vriend die ook bij mij in de klas zaten.

Een nu is alles anders. Net had ik een superlang gesprek met Hester, mis ik Esther en sms haar vaak. Ik haat Joost, ik mag Daniel. Elize en ik zijn weer beste vriendinnen. Vreemd hoe dingen soms kunnen lopen.

Liefs.
Esmee.

Mood: Sloom&verveeld.
Song: If You Leave - Nada Surf.

20 jul 2004 - bewerkt op 20 jul 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lipgloss
Lipgloss, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende