Push-up bikini.

Woensdag.

Ik heb net even flink gedanst op Britney en Justin! Alleen dan mis ik de vetste discotheek van onze stad om me heen... m'n vrienden... Joost... de spanning... en de drank... ja, de drank.

Om half 2 vandaag stonden Isa en Nadja voor de deur; we zouden even gaan shoppen! Dat is ook wel gelukt, we hebben zo ongeveer de halve middag in de paskamers van de H&M doorgebracht. Rokje hier, shirtje daar. Maar we zochten een nieuwe bikini voor Isa, want haar 50-euro-mooie-bikini-van-O'Neill, heeft ze op school laten liggen na het kanoeen.
Ik zat samen met Nadja in een paskamer tot Isa riep:"MIJN MOEDER VERMOORDT ME!" dus ik haastte uit ons hokje naar de hare. Dacht ik... een meisje met een knalroze polo keek me verward aan. Oeps. Isa zat in een hokje ernaast met een roze push-up bikini.
Die roze push-up bikini was haar laatste hoop of ze kon naar een nudistenstrand. Voor 15 euro had ze hem gekocht. En ik was meer kwijt dan ik wou, zoals altijd.

Johan, Sander en Joost komen morgen, als het goed is, terug van een voor Johan en Joost 3 dagen durende vakantie naar een waddeneiland. Ik ben zo jaloers... Zou hij nog maagd zijn? Wie heeft hij nu weer versierd? Zoende ze beter dan mij? Ach, hij is het niet waard.
Maar ik mis iedereen zo! In feite kan ik eigenlijk niet wachten om weer naar school te gaan! Oh god, ik ben gek aan het worden.

Esmee.


Mood; Confused.
Song; I Like It-Narcotic Thrust.









21 jul 2004 - bewerkt op 21 jul 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lipgloss
Lipgloss, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende