Nieuw hier!!

Hallo allemaal,


Ik heb me net aangemeld op Mydiary.
Het lijkt mij zo fijn om af en toe even te kletsen, tegen mensen die mij niet kennen.
Ik ben 25 jaar, woon samen met J. We zijn al 10 jaar samen en hebben sinds 8 maanden een ééneiige tweeling. Die kinderen zijn het lichtpuntje in mijn leven, ze zijn mijn alles.
Nu is het alleen zo, dat mijn man erg uithuizig is, waardoor de verzorging van de kids allemaal op mij neerkomt. Ik kan het prima aan hóór, dat is het niet, maar het is niet het leven dat ik me heb voorgesteld. Vaak kan ik best in een dipje zitten hierover. J.weet daarvan, maar is altijd bezig met een verdienen van geld, en dat is zijn doel in het leven. Het is lastig om hem daar in te veranderen, aangezien hij altijd al zo geweest is, dus min of meer heb ik voor dit leven zelf gekozen. Stiekem had ik alleen gehoopt dat hij meer thuis zou zijn wanneer we echt een gezinnetje werden.verdrietig

Nou doe ik (Net als heel veel mensen, denk ik) mezelf altijd heel gelukkig voor, ook omdat ik vindt dat dit verder niemand wat aangaat. En ik hou zielsveel van hem, maar ben soms best eenzaam, terwijl ik alles heb wat mijn hart begeert. Tis allemaal een beetje dubbel gewoon.

Maar goed, mij lijkt het dus heerlijk om af en toe ff mijn verhaal kwijt te kunnen. Als ik ff in een dip zit.
04 aug 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Twinmama
Twinmama, vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende