Nieuwe laptop!

ik kreeg gister van mn ouders te horen dat ze een laptop voor me willen kopen, speciaal voor mn studie erg vrolijk
Hoogswaarschijnlijk ga ik dus studeren in Nederland in Nijmegen bij de HAN. Zo ben ik lekker dichtbij mn zus die vlak bij Arnhem woont en zie ik elke dag mn best buddy Popje! erg vrolijk

Anyway, mn ouders hebben het door de crisis ook niet zo makkelijk, ookal wonen we in een aardig groot huis met een aardig groot grondstuk, maar ze wilde me wel helpen met mn studie.

Ik was eerst van plan om de nieuwe iPhone 3GS te kopen van 32GB, maar aangezien een abbo hier niet echt aantrekkelijk is dacht ik eraan om een los toestel te kopen (ookal zijn die moeilijk te krijgen en de prijs rond de 800e ligt). Over de laptop die ik nu heb (een ACER Aspire 5720) ben ik echt niet tevreden. Heb er telkens problemen mee, zoals gister (en vandaag nog) mn hele muziek collectie: helemaal verdwenen!

ik word er zo moe van, dus het werd wel tijd voor een nieuwe. Als ik zometeen in nl ga studeren heb ik sowieso een nederlands-talige computer nodig, want ik wil geen gezeik hebben met "wat betekend dat?" - "wat staat daar?". Plus als ik een nl-se laptop koop en er is iets mee, kan ik gewoon naar de nederlandse winkel gaan, zonder gelijk een vliegticket te moeten kopen om hem persoonlijk naar spanje te sturen.

voor 750e kan ik de Toshiba Satellite A350 krijgen... goeie hardware, alleen het liefste heb ik er Windows XP op, en geen Vista (haat dat OS), of natuurlijk met Linux, maar daarmee werken ze niet op de HAN...




DAMN ik heb zin om te studeren erg vrolijk (voor het eerst in mn leven... *-) )

tot snel! knipoog
03 aug 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van MarkS
MarkS, man, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende