nog even dit:

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article4635843.ece

koekje van eigen deeg.

soms is het fijn om er buiten te staan,
niet gebonden te zijn aan land en al die BS

hier heb je dus de prelude van een oorlog, moge deze heet of koud zijn maakt niet uit, want het blijft spelen met levens,

je kan daarnaast nog de global war of terror er bij voegen nu de democraten in de VS middels obama en consorten de officiele leugens van het witte huis omtrent bin laden en al qaida volgen en zullen voort zetten, dit met gevolg dat irak en afghanistan nog steeds en langer bezet zullen blijven, pakistan bedreigd zal worden met oorlog en ze dus ook nog de russen willen uit dagen,
de EU zal hier natuurlijk in mee gaan, zo zagen we de nederlandse idioten die blij waren met de speech van obama in de kranten, hoe durven ze blij te zijn met een speech die niets gezegd heeft maar slechts vertelde dat er veranderingen zouden komen zonder er inhoudelijk op in te gaan, ik geloof dat bush dat 8 jaar lang gedaan heeft dus wat is het verschil ?

nee het gaat niet echt goed met de wereld, jammer eigelijk want het is zo'n mooie plek als de mensen eens wakker zouden worden.

links rechts, t bestaat niet, beide zijn slechts afleidingen voor de bevolking om niet door te hebben dat ze het zelfde zeggen en doen maar het alleen een beetje anders verpakken.

wie de doden telt in de afgelopen eeuw zal zien dat de oorzaak van de doden die onnatuurlijk gestorven zijn meerendeel op rekening komen van de overheden.
Ja de overheden zijn de hoofdschuldige aan de meeste doden van de vorige eeuw,
en deze eeuw hebben ze er al heel wat bij gedaan !

ja doodsoorzaak nummer een in de wereld naast de natuurlijke dood is de overheid,
denk er even bij na voor je gaat stemmen en de mensen gelooft die bloed aan hun handen hebben,
die samenwerken met massa moordenaars en ze een veer in de reet steken voor het doden van kinderen en ouderen, vrouwen en mannen allemaal schuldig aan het feit dat ze anders waren dan gewenst door overheden.

verkeerde plek tijd geloof en ras.
dat is ongeveer de conclusie die je kan trekken.
en als je dit niet wil geloven, zoek het zelf uit, of doe je ogen dicht en wees net zo schuldig !
en in dat geval, of je jezelf dan nog een vriend van mij kan noemen is de vraag want ik zie je als de vijand of in iedergeval als waardeloos stuk leven dat het niet verdient om te leven.

wie zijn eigen leed boven dat van anderen plaatst is of echt heel erg zielig en die moet dan geholpen worden of is heel erg zielig en zou misschien eens de ogen open moeten doen voor de wereld buiten de EGO.

voor de laatste,
go fucking kill yourself before i do when shit hits the fan !
31 aug 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sui
sui, man, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende