Nu al therapeut...!?

Ik weet niet wat het is, maar op de 1 of andere manier komen mensen altijd naar mij met hun problemen...
Ik kwam op school vandaag en de afgelopen paar dagen hadden een paar mensen al duidelijk gemaakt dat ze ergens mee zaten, maar omdat ik maar 1 uurtje les had had ik niet echt tijd voor ze...dus vandaag kwamen ze! Eerst een meisje waar ik wel goed mee om gaL J.A ... we zaten in de keuken met een paar vrienden waaronder V en zei pikt precies dat moment uit om een oogbeweging te maken richting aula...dus ik met me manke been ga haar voor naar die andere ruimte. Ik zag het al aan haar ogen, er zat haar iets dwars. Ik gokte op haar vriendje en had was meteen raak.... Ze kan maar niet bevatten hoe ik alles al weet, niet dat ik het zelf snap hoor, maar goed het overkomt me gewoon!
We hebben toch wel ok kunnen praten, heb haar advies gegeven en ze was het er mee eens, ik ben soms vaak bang dat ik mijn mening ga geven en ze iets op ga leggen, ik moet daar mee oppassen, dus ik laat hun meestal praten en dan ga ik er niet tegen in, maar geef verschillende opties!

Nou daarna weer terug naar de keuken, nog ff met V gezeten was wel gezellig... Toen kwam persoon 2: L
Ze zat ermee dat ze niet meer wist hoe ze zich moest gedragen bij haar pa, want ze wilde hem wel zien, maar hij deed af en toe zo irri, maar ja haar ouders zijn gescheiden en dan krijg je zo'n verdeling... Met zoiets heb ik geen persoonlijke ervaring, maar kon wel advies geven vanuit wat ik van andere heb meegekregen!

En uiteindelijk kwam R: een van me vrienden, ontevreden over zijn relatie enzo...

Echt het leek wel alsof ik nu al bezig was met therapie geven aan iederen, ik vind het niet erg of iets, ik kan goed luisteren en als ik niet kan helpen zeg ik dat ook eerlijk! Het probleem is alleen dat ik dingen nu meeneem en er over ga nadenken... ik kan het makkelijk van me afzetten daar niet van, maar ik wil gewoon het beste voor die mensen, ze komen niet voor niets bij mij.....
21 jan 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Chicky
Chicky, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende