O, wat slecht.

O wat slecht zeg.. Als ik iemand leuk vind ga ik zo zwaar achterlijk doen! Hoe moet ik ooit een vriend krijgen?! Haha!

Zat ik achter de kassa, staat HIJ opeens in de rij! Totaal onverwacht natuurlijk want hij gaat geloof ik nooit naar die winkel! Maargoed, ik werd rood, mm hart ging tekeer en mn handen.gingen trillen. Zo zelfbewust word je opeens! Gelukkig had ik m al zien staan, dus eerst een beetje afkoelen maar man.wat erg zeg! Haha. Ook wel heel leuk want ik had m zolang al niet gezien(: Jeetje. Wel gepraat.gelukkig, dat lukte me welnahnah Een vriendin van mij, die best redelijk is, die zei dat "de chemie" er wel isnahnah.Haha. sorry, ik kan nooit serieus zijn.over dit soort dingen. Ik denk dan altijd: straks word t gefilmd of gezien door iemand en dan sta ik zo voor lul!nahnah Tja, op veel gebieden ben ik redelijk "volwassen", maar op dit gebied.ben ik zo'n kneus! En als zij dan zegt dat ze denkt dat t begin er wel is zegmaar, dan word ik raar:'knipoog Ik ben al raar, maar dan nog erger.

Hij is gewoon leuk. Grappig, leuk koppie, lieve ogen, net als ik al eeuwen.vrijgezel omdat hij geloof ik ook niet zo goed is in dat soort dingen, gewoon echt leuk. 23 maar wel gewoon heel.erg leukvrolijk. Ach ja, dream on..

Want mijn gedachte is dan weer: hij woont niet zo dichtbij, wat doet hij hier? Dan denk ik weer, nee niet zo denken want dan denk je weer.te hoopvol en te moeilijknahnah Word gek van mezelf en mn gedachtes :'knipoog Maar hij is gewoon leuk en ik wil m graag beter leren kennen! (1 probleem: t is.een vriend van mn broer..)

En ik voel me nu echt weer zo'n basisschoolkind maar zo is t niet, het.is niet zo'n Justin bieber love zoals die kids dat hebben en ik vroeger had bij menig.mannelijk artiest en zoals ik dat nu heb bij johnny depp en Eddie Veddar:'knipoog Het is gewoon dat ik m interessant vind.en graag beter leer.kennen. en hij heeft echt een heel schattig koppie. Zucht, word moe.van mezelfnahnah Fijn want ik moet slapen maar ik heb teveel energie..

Paps begint trouwens dinsdag met chemo. Ik begin maandag met examens.

Komt vast allemaal wel goed!vrolijk En zodra ik klaar ben met examens ga ik er proberen werk.van te maken! Ha, ga ik waarschijnlijk toch niet durven.. Hoop dat ik t wel durf en dat t goed uitpakt:'knipoog

Nu slapen? Hoop t!
13 mei 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Damn
Damn, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende