Oke, mn dag. Soort van

Vandaag beleefde ik een heel scala aan gevoelens. Zoveel, dat ik niet goed weet hoe m'n dag was. Stond redelijk vrolijk op, sloeg vrij snel om in treurnis, leegheid. Dat kwam wellicht door de stemming van de anderen in huis. Papa ging even een blokje lopen. Ik piano spelen. Naar boven. Lied in m'n hoofd van artiesten die ik een tijd niet wilde luisteren omdat dit me deed denken aan de tijd dat ik helaas verliefd was. Liedje ging niet uit m'n hoofd, zette de muziek op en zo dacht ik terug aan de tijd met weer een afwisseling aan emoties. Goed, toch even concentreren op studiemateriaal. Drie kwartier. Hij was online op fb, nieuwe muziek gevraagd. Toen op m'n bank verder gelezen in m'n leesboek. Moest mezelf afleiden merkte ik, vandaar t boek. Eten. Toen met mama naar opa en oma waar m'n nichtje ook langskwam en wat was t fijn om haar weer te zien. Had energie dus kon met haar stoeien. Ze kwam net van een proefles judo terug dus ja, dat moesten we even demonstreren natuurlijk. Daarna spelletje, knuffelen op de bank, gewoon lekker gek doen met z'n tweetjes. Met mijn lieve, heerlijke, enthousiaste nichtje. De schat. Was heel fijn. Wilde eigenlijk niet echt dat t ophield.

En toen opeens weer alleen op m'n kamer. Leeg. En niet eenzaam maar ergens toch ook wel. Gewoon niet goed wetend wat ik met mezelf aan moet.

Vandaag was trouwens mama haar eerste bestraling. En voor mij sinds een tijdje een dag die leeg en ongepland was. Misschien kwam daar de onrust vandaan. Gewoon sommige dingen zat zijn, veel moeten doen maar niks doen en me leeg voelen maar toch ook vol ondefinieerbare emoties.

Goed, heb t opgeschreven en zie nu wel wat er komt. Ga maar weer verder met het doelloos voor me uit liggen staren op m'n bank. En belaagd worden met berichten uit de groepswhatsapp.. En even nog steeds niet wete wat ik met mezelf aan moet. Rusteloos en to
15 sep 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Damn
Damn, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende