ongeluksmaanden

het begon op 20 april.... die dag ben k door me enkel gegaan.. scheur in me enkelbanden.. dit was een week voordat k af moest rijden :s niet tof dus..

k had toen al een onwijs lieve jongen leren kenne.. 26 jaar. uiteindelijk hebben we 2 mei wat gekregen.. maar hij zat al niet echt lekker in zn vel en had veel dingen aan zn hoofd.
zomaar van de een op de andere dag was het ook weer uit.. een week en dag later. tis wel een week en een dag dat we hebben gehad.. maar k ben zo verliefd geworden op die gozer.. k kan er niets aan doen.
tot ongeveer 2 weken geleden kregen we ruzie.

precies op de dag dat ik een smsje kreeg: het wordt toch nooit wat tussen ons, kreeg mn moeder een hartinfarct. ze is gelukkig gelijk gedottert en het gaat nu de goeie kant weer op.

donderdag 15 juni, k moest lessen.. heb een ongeluk gehad. dr is er eentje achterop geklapt op de snelweg bij het schieplein in r'dam. ben met de ambulance meegegaan omdat k nekklachten had. alles is onderzocht en er is niets gevonden gelukkig. maar moet toch rustig aan doen voor het geval dat er toch problemen komen met me nek en rug. niet egt tof dus.

De ruzie tussen die jonge en mij is uitgepraat... maar nog steeds zijn er gevoelens bij mij.. maar ik weet absoluut niet hoe het bij hem zit. of hij nog gevoelens heeft voor mij, (je denkt dat als iemand zegt het wordt toch nooit wat tussen ons dat er geen geveolens bij zijn, maar soms kan het ook wel zijn) k weet eigelijk helemaal niets hoe hij zich daaronder voelt, en als ik er naar wil vragen, looptie weg, alsof hij het voelt terwijl ik alleen maar wil weten hoe hij zich voelt.
kweet gewoon af en toe even niet meer wat k moet denken of voelen, dr is nou zoveel gebeurt de afgelope maanden.

sweet kisses

sad juanita
17 jun 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Juanita
Juanita, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende