Het is uit...

mijn gevoel klopte dus ook...
Het is uit...liefdesverdriet

we hebben gepraat... hij voelde zich er niet goed bij... iedere keer alstie bij zn vrienden was.. dan hadie zoiets van ik zit aan iets vast.. en voelde die zich schuldig datie dan bij z'n vrienden zat en niet bij mij omdat ik dat had gevraagt... hij gaf ook eerlijk toe datie soms geen nee durfde te zeggen tege mij alstie naar z'n vrienden wou.

toen zeide ook nog datie het nog wel ffies aan wou zien.. maar ik zei tege hem dat als hij zich er niet goed bij voelt het niet door kan gaan.. "maar jij moetook achter deze beslissing staan" maar het lijkt mij.. en zo denk ik er dan ook over.. dat als het van 1 kant niet werkt.. dat het niet door kan gaan... dat is zo raar... dus het is nu uit.. hij wil ook gewoon vrienden blijven.. omdat hij het ook gewoon nog goed kan vinden met m'n ouders.. mijn vrienden en weet ik veel wat... hij wil mij ook niet kwijt als een normale vriendin.. hij wil gewoon knuffele, gek doen en alles... maar voor mij zal dat de komende tijd heel moeilijk worden.. ik heb dan geen kans om afstand te nemen van mijn gevoelens...

ik mogt zijn ketting ook houden.. maar die geef ik nog wel een keer terug.. anders kan ik helemaal geen afstand nemen.. omdat hij dan altijd in m'n hart is.. (die ketting komt zover als waar m'n hart ook zit)
maar hij is de eerste.. en dan ook egt de eerste.. die het ook gewoon aandurft om te praten over z'n gevoelens.. en die eerst ook praat en uitleg geeft waarom het niet meer werkt... dat vind ik dan wel weer iets positiefs...

nu gaat het wel.. maar ik denk het morgen helemaal fout gaat... en k gewoon instort.. het is msschien heel raar.. k heb 2.5 maand wat met hem gehad.. maar dat je in zoon korte tijd veel van iemand gaat houden is maar weer gebleken..

a little confused.. Juanita liefdesverdriet
22 jul 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Juanita
Juanita, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende