Ontevreden

Ik ben zo moe gaap!, ik heb maar een 2/3 uurtjes geslapen, want ben gisternacht dus op stap geweest i.p.v vanavond.
Dat kwam een paar mensen beter uit ofzo en het maakt mij niks uit. Ik had het zelfs liever gister, want ik moet zaterdags ook weer werken en wil dan liever wat uitgerust zijn!
Het was wel gezellig, ik kwam zelfs eens wat meer los dan normaal.
Ik heb soms echt het gevoel alsof iedereen mij maar een saaie, suffe trut vindt. Het zal wel wat meevallen hoor, daar niet van. Ik bedoel: ik heb toch nog wel wat sociale contacten enzo haha knipoog.
Maar toch heb ik wel eens dat gevoel. Ik heb altijd tijd nodig om mezelf te kunnen zijn bij mensen, ik bedoel dat ik altijd wat terughoudend ben bij nieuwe mensen.
Ook ben ik helemaal niet aanhankelijk ofzo. Echt, ik ga met allemaal mensen om op deze opleiding die een arm om elkaar heen slaan of "lekker" tegen elkaar aan gaan hangen, gearmd rondlopen. Ja niet de hele tijd op een kleffe manier hoor, maar gewoon zo nu en dan bedoel ik.
Maar goed; zo ben ik gewoon helemaal niet verdrietig!
Ik zou best wel wat meer zo ingesteld willen zijn...maarja.
Ook in groepen ben ik vaak wat stiller. Ze vinden me allemaal maar rustig enzo. terwijl ik mezelf helemaal niet als een rustig persoon beschouw!
En oja, bij mijn vriendinnen ben ik dus niet rustig!
Helemaal niet, ik ratel dan aan 1 stuk door vaak.
Ik vind dat gewoon zo jammer van mezelf dat ik gewoon ook niet wat uitbundiger (als je het zo zou willen noemen) kan zijn bij mensen die ik niet net als mijn vriendinnen al een aantal jaar ken.
Maarja..niks aan te doen.
verdrietigverdrietigverdrietigverdrietig
Ja sorry hoor, ben een beetje in een depri stemming haha. Komt vast omdat ik zo moe ben.
Maarja, had ook een kleine aanvaring met mijn moeder.
Zij loopt mijn zus altijd zo op te hemelen en alles wat ik doe dat lijkt haar haast niet te interesseren. Ja, het is kinderachtig, ik weet het. Maarja, probeer dus nog altijd haar goedkeuring te krijgen weet je wel.
Maar goed, mijn moeder vindt mijn zus gewoon een ideale dochter en ontzettend slim, aardig en creatief. En ze is ook een leuk mens, ik wil daar helemaal niks aan afdoen.
Maar ik vind het een beetje jammer dat mijn moeder niet doorheeft dat ze mij gewoon wel eens kwetst door niet eens stil te staan bij de "prestaties" van mij en wel uitgebreid bij die van m'n zus.
Maar goed, dat soort dingen moet je natuurlijk weer voor jezelf houden, anders ben je weer jaloers bah!
Oh, ik merk nu dat ik steeds mijn zinnen met maar goed en maarja begin.
Naja, sorry hoor. Mijn stijl is vandaag weer eens minimaal.

Oja, had het eerst nog over het stappen. Ben niet echt iets superleuks tegengekomen. Heb wel wat gedanst met jongens en gepraat.
Eentje was wel leuker dan de grauwe massa haha, maar eigenlijk heb ik niet eens zoveel woorden met hem gewisseld nu ik erover nadenk. Beetje algemeen weet je wel.
Maar t was toch niet helemaal mijn type. Hmm wat dat ook mag zijn knipoog

Dikke kus Nicci

05 feb 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nicci
Nicci, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende