Ontsnapping nr 3: mislukt....

Lief dagboek,

Gister vierde mijn zusje haar verjaardag. Het was heel gezellig maar ook heel warm. Ik was al moe doordat m'n slaapritme naar de klote is door de vakantie en 's ochtends moesten we vroeg op om mijn vader op te halen van het vliegveld. Hij was na een week weer terug van zakenreis in Amerika (ja je leest het goed, en ik mocht niet mee...)
Btw, de warmte maakte mijn vermoeidheid nog erger. Op de verjaardag kwamen niet veel mensen van mijn leeftijd of ze waren al weer weg rond etenstijd. 's Avonds kwam er wel nog een vriendin, L,en die zou weer een vriendin, J, meenemen die ik nog maar 2 keer had gezien omdat J bij L kwam logeren.
Eerst had ik er totaal geen zin in om gezellig te moeten doen want ik was supermoe, maar gelukkig kwam de gezelligheid vanzelf. J bleek van ratjes te houden en had er vroeger ook 1 gehad en ik heb er 2 dus ze wilde ze graag zien. Ging allemaal heel goed. Daarna gingen we naar buiten.
Eenmaal buiten was het ook heel gezellig. We hebben gepraat en gelachen. Op een gegeven moment vroeg ik me af of ik de slotjes weer op de deurtjes had gezet (m'n ratten maken de deurtjes anders zelf open). Niet dus.
We waren niet meteen weer terug gegaan want ik maakte me niet veel zorgen. toen we eenmaal toch weer terug waren ging ik boven ff checken. Deur open, rat weg. Ik stressen dus wij met z'n allen zoeken, en ik tussendoor maar denken 'wat moet J wel niet van me vinden', en toen m'n kamer geen grotere ravage meer kon worden kwam de rat doodleuk uit een luik gewandeld. Dit was dus de derde keer dat ze ontsnapt was... grrrrr.
Maar ik stelde voor dat L, J en m'n zusje ff snel naar beneden gingen en ik m'n kamer snel op zou ruimen. Binnen 10 minuten was ik klaar (nieuw record:thumbupvrolijk en ging ik weer naar beneden, na de slotjes 1000000 keer gecheckt te hebben.
Toen ik beneden kwam zaten ze verveeld tv te kijken dus ik dacht al 'ooh shit'. Eerst was het wat ongemakkelijk maar we gingen weer naar buiten en het was toch wel gezellig. We hebben het er voor de rest niet meer over gehad.
Ik vraag me alleen nog af wat J wel niet van me vindt maar aan de andere kant was dit eigenlijk een eenmalige ontmoeting en zou het me niet eens moeten boeien wat zij vindt.
En misschien moet ik maar een keer een andere rattenkooi met betere deurtjes halen...

xxx Jennifer
20 jul 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van JenniferF
JenniferF, vrouw, 24 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende