Walibi en verdriet

Lief dagboek,
Gisteravond sms'te vriendin L of ik mee ging naar Walibi met haar broer en schoonzus. Ik ging dus meteen smeken bij m'n ouders en het mocht vrolijk
Toen ik 's avonds naar bed ging merkte ik dat het niet heel goed ging met Sterre, de rat die ook was ontsnapt. Ik had al gemerkt dat ze wat vaker in het huisje zat maar dacht dat het aan de warmte lag. Nu wilde ik haar een snoepje geven dus pakte ik haar, maar ik merkte dat ze het niet goed kon beetpakken met haar voorpootjes. 'Gewoon in de gaten houden', dacht ik. Maar vanochtend trof ik haar dood in de kooi aan huilen. Ze was nog maar een half jaartje bij mij want eerst had ze in de kinderboerderij gewoond en daarvoor ook bij andere eigenaren dus ze was waarschijnlijk al oud, maar toch vind ik het echt niet leuk... Net heb ik haar begraven en er bloemetjes enzo bij gelegd.
Toch ben ik naar Walibi meegegaan, en gelukkig maar, want het was superleuk! Een goede afleiding dus. We gingen zowat overal in en heel veel in de waterattracties zoals de boomstammen en de botsbootjes want het was wel superwarm. Maar dat maakte niet uit want in de attracties was het toch heel koel!
Het was dus toch nog wel een leuke dag. En in de vakantie zit Lizzy wel effies 3 weken alleen maar daarna ga ik zo snel mogelijk een nieuw vriendinnetje voor haar regelen want ik wil niet dat ze depressief wordt.
Ik ben nu zo moe dat m'n ogen zowat dichtvallen en het liefst wil ik nu meteen slapen maar ik moet straks m'n wartner er nog even afspoelen... Weltrusten!verliefd

(NOTE TO MYSELF: Ik moet nog een schriftje of dagboek halen of opzoeken voor op vakantie)

xxx Jennifer
23 jul 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van JenniferF
JenniferF, vrouw, 24 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende