open mri morgen

heb al een tijdje niks geschreven, en dat terwijl ik zat tijd had.. maar had geen zin.
nu dus maar weer.
eerst ff een update

Moest dus op 10 juli bij de neurochirurg komen om te horen wanneer ik geopereerd zou worden.
Kom ik daar zegt ie dat omdat ik wat dikker ben, of gewoon ik ben dik, heb ik dubbel zoveel kans (normaal is de kans dat t fout gaat 3% en bij mij 6%) dat als ik geopereerd word dat ze iets raken bij mn ruggengraat.
Dus hij wou liever wachten, aangezien 80% van de hernia's vanzelf overgaat, of t vanzelf zou overgaan.
T ging ook al wat beter, dus dat was fijn. Ik had een belafspraak om t later te bespreken hoe t ging, op 7 augustus.

Nou de dokter belde, en ik verging nog steeds van de pijn, ondanks dat ik nog steeds die morfinepleisters had.
(die trouwens verschrikkelijk zijn, de bijwerkingen zijn heel erg, je krijgt jeuk overal, en vooral op de plek waar ze zitten, waar vervolgens een hele uitslag komt te zitten, die een paar weken aanblijft, tegen de tijd dat t weg is, is die plek weer aan de beurt om te beplakken met nieuwe pleisters)
Hij zei meteen, is die pijn te doen of wil je geopereerd worden? wat ik nogal een vreemde vraag vond en dat zei ik ook, ik zei zullen we niet eerst weer een andere mri laten maken? ja oke.. ik zeg maar ik ga niet weer in diezelfde mri hoor! ik wil naar die speciale mri in Mil. Waar mensen met overgewicht en mensen die claustrofobisch zijn heen gaan. Hij vond t goed, maar ik moest t ZELF regelen!! belachelijk, nou ik heb heel wat uurtjes aan de telefoon gezeten, met de verzekering en mil, en mn eigen ziekenhuis (die heeeeel moeilijk en onaardig deden) maar t is uiteindelijk geregeld, en de open mri is morgen!
Deze mri is anders, een normale mri is een buis en de mri van morgen is een soort blok waar je onder moet en je dus enigszins vrij bent aan de zijkanten. Ik ben benieuwd. Gelukkig mag er ook iemand mee naar binnen. jammergenoeg kon mn man geen vrij krijgen, dus gaat mn moeder mee OK!

Maar t leuke is boos wanneer krijg ik de uitslag? 30 oktober pas!!!!! en dat is nog wel de vervroegde datum, want mn verzekering heeft gebeld, want t was eerst in november. belachelijk. Dus dan hoor ik of ik alsnog geopereerd word. Aan de ene kant hoop ik van wel, want ik heb geen zin om met deze pijn te zitten. Afgelopen zondagnacht of zaterdagnacht? van zaterdag op zondag dus, sliep ik om 6 uur s ochtends nog niet van de pijn. Heel vervelend dus. maar verlopig lig ik dus nog op de bank tot 30 oktober, en dan zien we daarna weer. Dit jaar is in ieder geval dus helemaal slecht geweest en onnuttig.verdrietig
20 aug 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van M.E.
M.E., vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende