operatie oksel

Ik ben gisteren geopereerd aan mn oksel.

Had al een tijd heel erge pijn wat in mn arm trok. Dus de dokter gaf me allerlei zalfjes ed maar niks hielp. Hij zei dat ik ontstoken zweetklieren had, en er zat inmiddels al n heel gat in mn oksel. Die niet dicht ging. Dus ik werd doorgestuurd naar de dermatoloog. Die kon ook niks doen, wel pijnlijk rondpoeren in mn oksel, en ze zei dat t een cyste was.( ze heeft me wel kunnen helpen met mn irriterende plekken van de morfinepleisters, blijkbaar ben ik heel erg gevoelig voor medicijnen ed, heb meestal alle bijwerkingen. En die rode plekken deden zo'n zeer en geen enkel zalfje hielp, heb nu iets goeds gekregen) Dus ik moest nr de chirurg. Die zei heel weinig, alleen dat t geen cyste was. Maar moest wel geopereerd worden. Dat was dus gisteren.

Ik moest op n tafel liggen en ik vroeg of t schoonmaken (kom even niet op de naam) pijn ging doen, hij zei nee, maar de verdoving zou niet fijn zijn. NEE INDERDAAD dat deed flink pijn al die prikken. Toen gingen ze snijden EN DAT VOELDE IK, ik zei au, oh zei de dokter t is niet goed verdoofd. Dus weer geprik, en toen gingen ze verder. Ze haalde de ontstoken zweetklieren eruit. En toen hechtte ze t. Wat ik soms ook nog voelde, maar om nou weer te verdoven was niet nodig.
Nu mag ik 3 dagen niks doen met mn arm. En had gisteren flink wat pijn.

Heb gisteren wel wat leuks gekregen. Mn tablet Sony xperia z. Ipv een nieuwe telefoon nam ik n tablet bij mn abonnement. erg vrolijk
En aangezien alles de laatste tijd bij ons stukgaat ( tomtom laptop pcscherm) kan ik deze goed gebruikenOK!
24 sep 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van M.E.
M.E., vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende