Operatie datum bekend

Hallo allemaal

De datum van mijn maagband operatie is bekendOK!
Gister ochtend besloot ik om de stoute schoenen aan te trekken en Ra-medical te bellen. Ik hoopte dat er mischien al wat bekend was. Inmiddels was de intake al weer 6 weken geleden. En ik had begrepen dat 12 mei het ziekenfonds goedkeuring had gegeven en de aanvraag in Hoogeveen was gedaan.

Ik heb dus gebeld. Er bleek nog niks bekend te zijn. Maar ook Ra-medical vond het erg lang duren en zou een Reminder naar het ziekenhuis sturen. Afgesproken dat als ik over een week nog niks had gehoord ik nogmaals zou bellen.

Een uur later werd ik terug gebeld. Waarschijnlijk had de Reminder het ziekehuis wakker geschut want.....
Aankomende dinsdag (31 mei) moet al naar het ziekenhuis voor twee onderzoeken. En als het goed gaat word ik een week later (dinsdag 7 juni geopereerd). Betekent ook dat ik vandaag aan de Shakes moestverdrietig. Want het is nu allemaal wel kort dag om nog aan een pre-dieet te gaan. Het pre-dieet is ervoor om te zorgen dat je lever vet vrij is. Zo kan de chirurg overal beter bij. Je moet twee weken voor de operatie beginnen aan een eiwit rijk en vet vrij dieet. Aangezien ik al zo snel wordt geopereerd moet ik dus nu versneld op dieet.

Meteen gister mijn werkgever via de mail ingelicht, mijn moeder gebeld omdat zij op mijn zoontje gaat passen en mijn zusje gebeld omdat ik bij haar blijf slapen (zij woont een half uur van het ziekenhuis vandaan). Zij blijft bij mij in het ziekenhuis. Mijn vriend kan mij helaas met dit alles niet goed ondersteunen. Mijn vriend is namelijk sinds kort werkeloos en werkt via het uitzendbureau. Hij moet gewoon al het werk wat ze aanbieden aannemen in de hoop weer ergens binnen te komen. Daarnaast zijn de financieën prechtig. Helaas moet hij juist de komende weken veel werken.

Gelukkig heb ik gewoon een super familie die mij met dit alles ondersteunen en heel blij voor mij zijn.

Oh ik ben zo zenuwachtig!!!!!!!!!!Maar ga er wel de 100% voor.
Gister allemaal lekkers gehaald om voor de laatste keer mezelf te verwennen. Maar ik was al snel misselijk en heb niet alles gegeten. Zat vanochtend te kijken naar alles wat ik over had gemeenen dacht zal ik....alleen dit weekend nog....
Maar heb mezelf streng toegessproken. Nee ik heb een keuze gemaakt. Ik ga een nieuw slank leven tegemoet en daar ga ik voor.
Dus keurig mijn shake genomen. Wordt afzien deze week. Mijn zoontje is jarig. Dus dat wordt taart, snoep, chips etc.
Maar ga het volhouden.

Schrok vanochtend wel van de weegschaal. Toen ik mijzelf aanmelde bij Ra-medical woog ik 127 kilo. Vanochtend woog ik 131.2. Dus het is nu echt tijd om te stoppen en er voor te gaan.

Ben zo blij.....

Nou iedereen ik hou jullie op de hoogte van de komende tijd en natuurlijk van de operatie.
Al zullen jullie daar niet veel behoefte aan hebben. Maar ik vind het zo fijn om zo anoniem mijn verhaal kwijt te kunnen. Ik hoef me hier niet te schamen en kan alles kwijt.
Want heel veel mensen begrijpen het gewoon niet.

Veel liefs....
28 mei 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van titoo
titoo, vrouw, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende