opgelucht

Geen bericht van hem gehad en bij hem geld meestal geen bericht is goed bericht want ik was een beetje bang dat ik een woedend berichtje zou krijgen van hoe ik durfde weer contact te zoeken en dat is niet gebeurd , dus kan weer opgelucht adem halen.
Wel lekker als dingen waar je bang voor bent niet gebeuren en ik juist ook zoiets heb ok nu kan ik weer even verder.
Het weer is weer prut dus ik heb besloten voor vandaag binnen te blijven, s'avonds niet want ja ik wil wel lekker weer even de kroeg in wat gewoon vaste prik bij mij is.

Mijn yinxkaart ook binnen ( kaart speciaal voor films om het net te huren of downloaden bij mejane.com etc want ik download daar in verband met licenties) wat wel lekker is dus dan kan ik mezelf lekker een limiet opzetten met downloaden en films kijken want anders word het een dure hobbie.

Straks wel Rango gedownload en ik ben er erg nieuwsgierig naar want het ziet er wel leuk uit.

Verder het word nog weleens wat met mij en het huishouden, ik ben meestal mevrouw uitstelleritus en toch maar aan wat klusjes begonnen want mijn nieuwe doel is toch wel een net huisje, ik ben al verbeterd met vroeger want toen ik nog bij ouders was zag mijn kamer er meestal uit alsof er een bom ontploft was en dat heb ik minder.
Het is nog wel een beetje chaotisch maar leefbaar en ik wil er voor mezelf systeem in brengen. Mensen doen heel minzaam als je zegt dat je huisvrouw bent, maar hallo ik vind het toch heel wat en helemaal sinds ik moeite heb met overzicht houden.

Nu heb ik wel een systeem en dat is elke keer weer een beetje zodat het steeds meer opgeruimd gaat worden en dat wil ik toch wel vol houden

Juudjed
26 aug 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van juudjed
juudjed, vrouw, 50 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende