oudjaarsavond 18+

Hallo allemaal mag ik jullie eerst een heel gelukkig 2006 toewensen en hoop dat jullie allemaal een geweldige nieuwjaarsnacht hebben gehad.

En dan bij deze mijn verslag van oudjaarsavond:
Oudjaarsdag, haasten, boodschappen doen, kousen halen.
Oliebollenkraam half uur wachten, boodschappen doen half uur in de rij, bah dit is niet goed voor mijn humeur. Nog even naar de slijterij, lekker wijntje laten aansmeren, sterke drank en hoppa naar huis.

Enorm chagerijnig kom ik thuis door het haasten en het wachten en de chagerijnige mensen die bijna ruzie maken bij de oliebollenkraam omdat die ene oliebollen 10 minuten ouder zijn dus die willen ze NIET hebben ( hallo we eten allemaal de oliebollen s'avonds op en dan zijn ze toch koud !!! ) maar dit even terzijde.

Het is intussen al 16.30 we hadden om 17.00 afgesproken dus maar ff gebeld dat het later moet worden want dit red ik echt niet.

Wijntje ingeschonken, kleding klaargelegd, douchen met lekker hard Marco Borsato op de achtergrond, aankleden, nog een glaasje wijn ja mijn goede humeur komt weer tevoorschijn.

Als HIJ dan eindelijk komt kan hij zijn ogen al niet van me afhouden, hij gaat koken en het spel begint al, strelen, snel een aai over zijn kont als ik het servies pak, een speelse kus snel een lekkere tongzoen.
Dan eten het eten is heerlijk, de fles wijn is intussen leeg en ik weet niet wat wijn met jullie doet maar mij maakt het enorm geil engel ... mmm en hem ook merk ik.

Samen ruimen we de tafel af, laden de afwasmachine in en dan kan hij het toch echt niet meer volhouden, hij pakt me stevig vast begint me heftig te kussen en te strelen en voor dat ik het weet zijn we naakt en zit ik op mijn keukeneiland waar hij me ter plekke neemt.
Enkele standjes worden gedaan en zijn mond kan alles bij me vinden blozen

Dit is de meest lekkerste en opwindendste vrijpartij ooit, als we beide na ruim een uur klaar zijn gekomen duiken we lekker samen onder de warme douche en kan ik mezelf weer gaan aankleden.

Hmm maar dit was toch niet de bedoeling we zouden sexend het nieuwe jaar ingaan. Dit zeg ik tegen m en hij kijkt me al ondeugend aan ... hihi ik weet genoeg.
We drinken nog wat drank, lekker oliebolletje erbij, toastjes echt een heerlijke avond. Om 23.45 pakt hij mijn hand en lopen we naar boven naar bed en daar hebben we nog een lekkere vrijpartij een stuk rustiger, zonder meerdere standjes welliswaar als eerder op de avond maar wel lekker en relaxed gingen wij het nieuwe jaar in, het hoogtepunt kwam niet precies om 00.00 maar later maar ach dat heeft ook zo z'n charme sexen terwijl buiten de gillende keukenmeiden omhoog worden geschoten ... maakten we eerder op de avond zelf ons vuurwerk, nu zagen we echt vuurwerk.

Dit was mijn oudejaarsavond een geweldige avond heb ik gehad.
En nu alweer vroeg op want ja de familieverplichtingen zijn er ook nog.
01 jan 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van she_devil
she_devil, vrouw, 50 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende