pff ff verder met me verhaal! deel 2

hmm ik ga proberen verder te gaan.. op me moeders laptop.. alleen de spatie doet kutverdrietig:S mja.. i gonna try,,

weetje wat me gewoon dwars zit.. me ex en ik waren gewoon 2 handen op 1 buik.. we konden alles samen doen.. we waren een stel.. maatjes.. soulmates.. alles bij elkaar.. we wisten met 1 blik wat de ander dacht.. hij had mij veel sterkter gemaakt,, en ik heb hem op een beter spoor gekregen.. hij blowde, zoop en rookte heel veel en daarnaast verwaarloosde hij school, zijn echte vrienden en familie..
en moet je hem nu zien.. hij rookt, blowt, drinkt, verwaarloosd school.. NIEMAND spreekt um meer.. maar als hij bijv uitgaat.. wilt hij wel met iedereen praten, maar niemand ziet hem meer staan.. aan de ene kant doet dat zeer, dat hij zichzelf zo verwaarloosd heeft.. maar aan ed anedre kant heb ik iets van het is je verdiende loon! ik spreek zelfs zijn "vriendeen" meer als dat hij ze zelf spreekt.. maja..

we hebben eerst 4 maanden gehad.. toen had ik het uitgemaakt omdat ik het geestelijk niet aankon.. het was thuis heel erg gespannen.. daarnaast had ik op school een belangrijk project.. als ik edie niet voldoende haalde mocht ik me examen niet doen.. kortom het is anderhalf jaar geleden.. hij eisde ook veel aandacht op.. kortom ik kreeg het niet allemaal voor elkaar en werd er zelfs ziek van.. ik moest keuzes maken.. en ik dacht dat deze het beste was.. een maand later miste we elkaar wel.. we hadden allebij 10 dagen met een ander gehad.. maar we konden elkaar niket vergeten.. vervolgens kregen we weer wat.. voor 8 maanden.. toen begonnen we met uit elkaar te groeien.. juli vorig jaar.. hij zag echt toekomst.. ik ook alleen wou ik ook tijd voor mezelf.. vrienden en familie.. daar kreeg ik niet echt de kans voro.. heb het toen ook erg druk gehad met examens enz..
we hhebbne het toen wat rustiger aan gedaan.. ik ging 2 weken op vakantie.. en hij later ook een week en daarna waren we allebij een week thuis.. ik moest oppassen, en dat is bij hem in de buurt, k kwam hem toen tegen en ten hadden we ff gepraat gewoon gezaellig.. het ging toen goed met alles..gewoon weer als vrienden.. hij had toen een meisje die die wel leuk vond enz.. maar verder werd het niks en dat wist hij.. wij werden vanzelf ook closer, hij ging tgoen naar lowlands, net als het jaar er voor. hij had veel nagedacht en kwam tot het besluit dat ie me wel miste..
ik had zelf iets van ik moet het rustig aan doen.. mijn oma lag toen in het ziekenhuis met een kwaadaardige tumor in haar darmen.. best heftig dus.. hij was met me mee naar het ziekenhuis geweest en me oma volgde het niet maar vond het wel fijn om ons samen te zien.. daarna hebben we geode gesprekken geha.. die dag er na had we allebij een feestje van een vriend van ons.. hij zou overdag naar amsterdam gaan met een paar mensen. Ik wist veredr niet echt wie, alleen zou hij gaan opletten wat hij ging drinken en blowen enz. Hij kwam op het feestje aan, en ik wist al dathet foute boel was. Hij had geblowt, en gedronken. Toen verwachte hij van mij dat het het zelfde was als gister. Ik wist me geen houding te plaatsen en reageerde niet echt op hem. Ik zag wel dat hij zich rot ging voelen en ik had het niet meer naar me zin. Toen gign ik samen met me beste vriendin naar huis. In de gang gaf die me nog ee n knuffel en fluisterde in me oor: hoe nu verdeR? Ik wist het niet, wist alleen dat ik me gewoon goed beroerd voelde. Thuis in bed smsde ik hem, weet niet prescies wat maar het begon op een lullige manjier.. ik had hem gecanceld toen die aan het verzenden was.. maar hij kreeg wel het eerste zinnentje.. die nacht was er iets met een meisje gebeurt. Zij is nu zijn vriendin. Toen wij wat hadden wouden we het nog niet en waren we er nog niet klaar voor. Het voelde dus best genaaid. Hij vertelde het de gelijk die ochtend erna. Hij wou niet dat ik het viavia hoore. Wat opzicht best goed is, maar je voelt je wel flink genaaid. Vanaf toen ging het niet meer goed tussen ons.

Ondertussen had ik een andere jongen ontmoet, die wel erg leuk was. Hij was erg lief en konden goed praten. We hadden het altijd gezellig samen. Hij was grappig en romantisch. Hij was er voor me toen het uitging met me ex. Hij hielp me er boven op en zorgde voor afleiding. Logies dat ik iet s voor hem ging voelen. Ik heb hem laten vallen toen ik dacht dat het weer goed kwam tussen mij en me ex. Hij woonde toch verweg dus de kans dat ik um tegen zou komen zou niet groot zijn, Hij had me nog zo gewaarschuwd van doe het rustig aan. Mensnen veranderen! Had ik maar naar hem geluisterd. Maar nee hoor, ik en me koppige kop..verdrietig
Sinds toen is het niet meer het zelfde.

Bij me ex ging het toen nog kutter.
Ik ga vanaf verder me moeder moet er weer op!

dagdag!verliefd
12 jun 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xButterfly
xButterfly, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende