Toch mijn verhaal maar kwijt (deel 1)

Hmm.. ben hier al een poosje niet geweest.. maar toch maar weer is de draad op pakken..
ik zit niet echt lekker in me vel.. en dat komt voor een groot deel door me ex.. het is al bijna 8 maanden uit.. maar hij blijft me dwars zitten. Waarom? Dat weet ik zelf ook niet. Wist ik het maar, dan kom ik er tenminste iets aan doen.

Weetje wat nog het verveeldste is? Ze(me ex en zijn vriendin) laten me niet met rust.. ze blijven me steeds volgen. Bijv. op blackbunny (alternatieve forum iets) heb ik een profiel.. in totaal hebben hun er 6 ofzo? en waarom? om mij te stangen, ze geven me dan bijv. een 1 sturen stomme berichtjes en zetten domme onzin over mij en vrienden van mij op hun profiel neer.

Ik ging 2 weken geleden naar Heideroosjes toe! was vet leuk.. maar hun waren er ook.. Ze zochten me steeds op, liepen tussen mij en een vriendin door als we aant praten waren.. geeft me opzettelijk een duw.. Mar ZIJ doet alles.. Waarom? ik ben het een beetje zat..

Ik ben niet zo dat ik me bek naar hun open trek. Waarom weet ik niet maar ik wil gewoon geen ruzie..
Die zondag er na ben ik op een verjaardag van een goede vriendin van me helemaal in elkaar gezakt.. de emoties en gevoelens zaten zo hoog, vooral nadat we een film hadden egkeken waar zijn naam een hoofdrol was en alles in de nummers sloeg op hem.. erg vervelend dus.. we kwamen tot de conclusie dat ik nodig is met iemand moet gaan praten..

Ik ben daarna naar de vertrouwingspersoon op school geweest.. een hele grappige man, maar hij heeft je altijd donders goed door. We kwamen tot de conclusie dat ik meer van me zelf moet gaan houden. Ik hou te veel rekening met een ander en doe veel voor een ander. Waardoor ik mezelf er erg mee onderdoor haal. Kortom ik moet egoistischer worden en meer voor mezelf opkomen.. Als ik iets niet ben is het wel egoisties! dus dat word een grote uitdaging..

ik kwam vorige week vrijdag me ex en zijn vriendin weer tegen.. tijdens het uitgaan.. heel triest.. ik zat buiten aan een tafel samen met allemaal vrienden en mensen die ik ken van uitgaan enz.. komen hun binnen,, wat doen ze? Ze gaan bij mij aan tafel zitten,, en helemaal klef te doen enz.. ook gaan ze aan iemand vragen of ze een jointje willen en kijkt mij aan(ik ben niet echteen voorstand voor dat) na anderhalf uur kon ik eindelijk weg.. zat helemaal in een hoekje en moest over de tafel heen.. hun opmerking: kijk uit voor de tafel! ik was eindelijk weg.. stond ik binnen met de vriend van me beste vriendin te praten.. komen hun ook naar binnen! ik was het zo zat en ben voor een langsgelopen.. zij zette een stap naar voren en ik duwde haar weer naar achter toe met me elleboog bij haar borst.. ik dacht toen echt ff van donder even een end op! ik ben toen bij me knuffelmaatje gaan staan! hij is bijna 2 meter maar knuffelt zo lekker. Hij mag me ex ook niet, en dat was wel te merken. 2 tellen later was me ex met zijn vriendin weg.. eindelijk.. kortom dacht weer een avond los te gaan net als bij heideroosjes.. maar nee hoor.. verdrietig

hmm ik ga morgen wel verder met me verhaal, het is nog lang niet klaar!
ga zo maar naar me bedje toe! ben best wel moe..
doeg! xx
11 jun 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xButterfly
xButterfly, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende