vervolg van deel 2 Deel 3 dus....

tjah daar ben ik weer.,
Nu proberen het achter de gewone computer af te maken.

Het ging dus nog kutter tussen ons. Ik werk in de London, Alternatieve kleding winkel. Ze kwamen geregeld binnen als ik moest werken, scheit vervelend dus. De eerste keren klapte ik dicht, begon ik te trillen en wou ik zo snel mogelijk naar achter rennen. Maar ik mocht niet weg, want of em collega was achter of ik had klanten die ik aan het helpen was of het was te druk. Kortom ze deden het alleen om mij te treiteren.
Ook op blackbunny (alternatieveforum) gingen ze me helemaal belachelijk maken.

Ik dacht toen zelf misschien als ik met hem praat, dat het dan beter gaat. Ik had eindelijk het lef om te vragen of we een keertje konden praten. Uiteindelijk kwam er naar boven dat zijn vriendin waarschijnlijk een ex nog leuk vind, en dat hij niet over mij heen was. We hebben toen met ze 3e gepraat, hij, zijn vriendin en ik. Het ging toen uit tussen hen en 3 dagen later ofzo hadden wij wat. Iedereen zei nog doe het rustig aan. Maar ik had iets avn dit is mijn kans.De eerste 3 dagen zag ik hem elke dag en hij had me een keertje van school gehaalt in utrecht. Het was toen begin oktober. Vervolgens werd ik donderdag en vrijdag ziek. Ik had hem toen al 3 dagen nie tgesproken, niet op msn, sms, bellen niks. Dat gaf mij al een onzeker gevoel. En toen wist ik het eigelijks al. Vrijdag was ik het zat en dacht ik ik ga hem bellen. Hij ging over en ik hing gelijk op, iets hield met tegen. Hij belde terug en ik hoorde een meisjes stem. Ik zo van je bent met jelena he? Hij zei zo van ja. Ik had gelijk opgehangen. Begon hard te huilen. Ik was verdomme ziek, en hij zat wéér bij haar. Ik had het al zien aankomen. En eigelijk wil ik ook niet weten wat er toen allemaal gebeurt is. Toen kwamen me ouders thuis met een tosti apparaat. Ze zeiden dat het voor me uitzet was, maar zodra het uitwas namen ze het terug.. Ik zo van ik kan het nu eigelijk niet meer aannemen. Me moeder keek me aan en wist dat het fout zat.
Sinds toen had ik jimmy (me ex dus ) niet meer gesproken of gezien. Op een gegeve moment ging het zelfs de ronde dat jelena zwanger zou zijn!:| hoe idioot kind van 16 of 17 ofzo.. ze wouden het eerste instantie houden. Ze kwamen bij mij in de winkel met de vraag of we babyshirtjes hadden. Maar wij hebben nooit baby shirtjes gehad. Dat wisten hun net zo goed als ik! Me collega was hun helemaal belachelijk aan het maken. Ze liepen weg en zeiden kom we gaan naar de booth een biertje drinken. Toen geloofde ik het helemaal niet meer dat ze zwanger zou zijn. Volgens mij is het helemaal in scene gezet.
Het peste en belachelijk maken op blackbunny ging maar door. Ik werd het zo zat. Op een gegeven moment hadden ze zelfs mijn profiel gehackt! stellletje kleuters. Ze hadden allerlij foto's van mij helemaal verwerkt in kut foto's. Daarnaast hadden ze echt een emo tekst neer gezet van ik ben dik en ik voel me kut en ga maar door. Maar ik kon heniet veranderen! Een vriendin van me was de onderbeheerder van de foto's en verwijderde dus steeds me foto's. Ik was het zo zat gewoon.

Daarna heb ik ze heel lang niet gezien. Af en toe in de winkel. Maar dan kon ik ze van me afzetten. Gelukkig.
Eigelijks zag ik ze dus pas bij Heideroosjes weer. En ze waren zo dieptriest en kinderachterig bezig! Hoe oud zijn ze:S

Ondertussen had ik Ray.. (die hele lieve jongen) zwaar verwaarloosd. Hij was boos op me. Logies. Ik wist dat ik dom was geweest, maar je kan het niet zo terug draaien. En dat alleen voor me ex. Hoe dom moest ik geweest zijn? Waar zat mijn gedachten?!
Hij kreeg een vriendin, en een keer in de maand ofzo hadden we even een gesprek. Echt niet vaker. Ik mis hem, maar ik weet dat hij boos op me is en dat ik hem gekwetst heb. Ik heb er echt zo'n spijt van!verdrietig
Zaterdag is het torenpop hier. En Delain komt. Ik wist dat hij het leuk zou vinden dus ik vroeg of die wou komen. Eerste instantie wou die wel komen. Maar later hoorde ik dat ie moest werken. De dag er na ging hij er zo moeilijk om heen draaien. Ik werd een beetje boos en had echt iets van zeg nou maar gewoon wat er aan de hand is. We hebben sinds dat geval met jimmy erg strijdige relatie op msn. Ik baal der echt van! Ik zei op een gegeven moment van waarom moet het altijd zo lopen? Hij gaf zichzelf er de schuld van. Hij was gemeen tegen me geweest en hij kwam afspraken niet na en ga maar door. Maar hij was niet de schuldige van dit alles. Het is eigelijks me eigen schuld. Maar dat wou hij niet horen.
Op een gegeve moment waashet aardig uitgepraat en begonnen we over leuke dingen die we hadden mee gemaakt. Toen miste ik hem al helemaal. Waarom heb ik het zover laten komen?
We kwamen we tot de conclusie dat we snel weer moeten afspreken. Ik hoop echt dat dat gaat gebeuren!

Vandeweek hebb ik ook met de vertrouwingspersoon gepraat op school alweer.
Het blijkt dat ik te veel voor andere doe waardoor ik zelf overal onderdoor ga. Kortom ik moet egoistischer worden. Meer voor me zelf opkomen.

Een vriendin was boos op me, en ik heb heel simpel gevraagd wat ik fout gedaan had. Ze flipte helemaal. Ik had echt iets van ja... durf ik eindelijk voor em zelf op te komen. Wil ik een gesprek aan gaan. Maar zij wou het helemaal niet. TOen had ik echt iets van ja dag donder ff een end op! de week er na deed ze alsof er niks aan de hand aws. ik heb nog steeds iets van ik heb de eerste stap gezet om een keertje te praten. We zijn verdorrie toch geen kleuters meer? We kunnen nu toch wel gewoon praten en een gesprek aan gaan> Het zijn waarschijnlijk alleen maar verbeter punten. Maar zij nam geen enkele initiatief.
Volgende week heb ik ee verjaardag va een vriendin van ons. En ik wil niet dat het daar gespannnen gaat. Ik heb dus gevraagd of ze een keertje wil praten maar dat ze zelf maar een keertje naar me toe moet komen. Ze wilt wel praten. Maar nu afwachten wanneer ze naar me toe komt.

Hmm volgens mij is het meeste er nu wel uit.. Hoop ik..
Het waren wel weer genoeg verhalenXD
Ik weet niet eens of julie het snappen. Het gaat eht van hop naar her en alles door elkaarnahnah Maar het lucht voor mij wel even opvrolijk

doeiidoeiiverliefd
12 jun 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xButterfly
xButterfly, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende