Pfff.

Wat een dag was het vandaag... Ik was met mijn oudere zus, haar vriend en een vriendin van mij een nachtje op het strand blijven slapen. nouja, op de camping daar. Het was wel heel erg gezellig, maar wel dramatisch. Maar goed, hier volgt verslag:

Vrjdag:
De vriendin van mij kwam met de auto mij ophalen, vanuit mijn huis zouden dan naar het strand. Alles ingeladen(was overigens niet zo heel veel, was maar voor een nacht), en toen vertrokken we. Onderweg veel lol gehad, en ze zei: "Je moet wel goed opletten hé? Anders vinden we de weg niet meer terug, morgen" Ik: "Ja, komt goed, ik zal hééél goed opletten!" Bij élk bordje wat we tegen kwamen, zei ik: *naam strand* nog maar 6km! En na elke km weer. Heel irritant, maar we hebben wel gelachen nahnah. En we kwamen daar aan. Betaald, kaartje voor de auto gehaald, en we waren al bij de tent, die al keurig netjes stond, die mijn zus en haar vriend al in elkaar gezet hadden. Met hulp van buurman Jan en buurvrouw Yvonne. Erg aardige mensen. Gelijk voorgesteld en zo. Maarja, niet belangrijk. Alles in de tent gezet, luchtbed opgeblazen, etc etc etc... Die avond zaten we buiten, beetje te drinken, hun roken, en ik, ehm, smurfjes eten. Die blijven gewoon lekker! Maakt niet uit hoe oud je bent, ze blijven gewoon lekker! Na een tijdje kregen we het koud, en gingen we in de tent zitten, en daarna slapen. Erg goed geslapen, het viel mee, ik had erger verwacht. Met al die muggen en zo. Ik kon alleen moeilijk in slaap komen, door al die vogels en konijnen die rond liepen. met dat geluid werd ik ook weer wakker! Vogeltjes zijn lief, behalve als ze poepen of als ze geluid maken, dan kan ik ze wel afschieten.

Zaterdag:
Zoals ik al zei, ik werd wakker van de vogels en konijnen. Opgestaan, ontbeten, en toen richting het strand gegaan. Eerst was het fris, en had ik mijn jurkje nog aan, maar later werd het warmer, en deed mn jurkje uit. Na een tijdje liggen te bakken in de zon, werd het me iets té warm, en gingen we de zee in. Wel koud, maarja, daarvoor ging ik ook de zee in, om af te koelen. Daarna weer liggen te zonnen. En we waren heel erg dom, heel erg dom! We hadden de zonnebrand niet meegenomen, omdat we dachten dat het zou gaan regenen en onweren, dat was op het nieuws tenminste. Maar blijkbaar kan je die Piet Paulusma ook al niet vertrouwen, want er was geen wolkje aan de lucht! Dus aan het einde van de middag, rond 4 uur waren we allememaal echt heel erg verbrand. Ik heel erg op mijn bovenbenen, en tussen mijn borsten. Eigenlijk overal. En het labeltje van mijn bikinibroekje hing er uit, en nu zit er een prachtig wit vierkantje op mijn rug. En de rest van de mensen ook. Dom dom dom.... We waren de zonnebrand echt niet vergeten als we zouden weten wat er nu is, met mijn zus. Komt later. Iedereen gedouched en afgespoeld. We waren weer zand vrij. Er was zelfs zand op plekken waar ik het véél liever niet wil hebben -overbodige informatie. De goeie vriendin van mij ging daarna naar huis, omdat ze naar een bbq moest. Ik reed met iemand anders mee, die ook even op bezoek kwam. Mijn benen deden zeer, en ik wou zo snel mogelijk naar huis. Mijn zus en haar vriend die bleven nog een nachtje. Althans, dat was de bedoeling.

Toen ik thuis was, ging ik even achter de computer, en in de avond ging ik even langs vrienden. Was gezellig. Toen ik thuis was, belde een vriendin van mij of ze even bij mij kon komen, omdat ze zich verveelde. Tuurlijk mocht dat. daarna nog naar haar huis gegaan, nog wat gedronken. En toen kreeg ik een smsje dat mijn moeder mijn zus aan het ophalen was van het strand, omdat ze erg verbrand was, ze zat daar gewoon te huilen. En geloof me, dat doet ze écht niet vaak. Nu zit ze hier, op de bank. Met een natte handdoek om haar benen. Ze kan niet eens meer lopen! Echt zielig. Ik zat te zeuren over mijn benen, maar bij haar is het erger. Pff. Oh, en haar vriend zit nog op de camping. Die zei: "Ga maar naar huis, ik red me wel. En als je het echt niet meer redt, bel je me en dan kom ik naar je toe." Hij is erg lief voor haar. Ze heeft erg veel mee gemaakt, en nu is ze weer helemaal gelukkig.

Tot zover het verslag. Foto's komen nog!
Editje:
Oh, wacht. foto's komen niet. Ik moet wennen aan de anonimiteitnahnah
05 jul 2009 - bewerkt op 05 jul 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Chaos...
Chaos..., vrouw, 14 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende