Nieuw.

Hoi mede MD'er.

Ik ben nieuw hier, maar dat zullen jullie vast al opgemerkt hebben uit de titel.
En dom zoals ik net was, heb ik dit verhaal net ook al getypt, maar ik drukte al op uitloggen, zonder dat mijn verhaal was opgeslagen. Dom.

Maarja, ik ben dus Chaos... Waarom Chaos...? Omdat gewoon Chaos al bezet was (door iemand die sinds 2005 al niet meer ingelogt is geweest boos), en omdat mijn leven een Chaos is. Maar goed, dat is van iedereen wel is soms, toch?

Ik zal is even wat over me zelf vertellen. ik noem mijn naam, leeftijd, en woonplek niet. Waarom niet? omdat dit mijn dagboek is, en ik wil niet dat bekenden mijn dagboek lezen. Althans, ik wil niet dat weten dat dit míjn dagboek is, snap je? Maarja. Ik ben verliefd. Hij vindt mij ook "leuk" zegt hij, alleen ik weet niet of ik hem moet geloven. Hier zal ik vast meer over schrijven. Oh, en mijn ouders zijn gescheiden sinds m'n 3e. Vind ik soms erg lastig, maarja, ook hier zal ik vast meer over schrijven. Verder heb ik niet zo heel veel hobby's. Verder houd ik er van om te tekenen. Ik kan het eigenlijk helemaal niet, maar dat maakt niet uit. zolang ik het maar leuk vind. Toch? Maar goed, ik heb genoeg over mezelf verteld, tot nu toe. De rest lezen jullie wel.

Ik ben al een beetje wegwijs met MD, dus jullie hoeven me verder niks uit te leggen. en als ik wél hulp nodig heb, is daar een heel leuk 'Help' knopje voor. En even voor de duidelijkheid: Ik ga niemand volgen, en ik wil bij niemand in de LL. Omdat ik hier puur voor mezelf schrijf. To clear my mind. Klinkt best wel egoïstisch, sorry. Ik zal wel reageren op verhalen.

Liefs,
Chaos...
verliefd
26 jun 2009 - bewerkt op 26 jun 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Chaos...
Chaos..., vrouw, 14 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende