Pfff

Wat een dag....me pa was jarig vandaag, dus ik vet vroeg op: Vuilnis gedaan, vogel verschoont, gewassen, gestreken, stof gezogen, afwas, eten gemaakt, brownies gebakken!!! Was echt helemaal kapot, nou om 1 uur richting centraal want zou met D gaan zwemmen....

Wij met de trein naar zaandam uur vertraging ouwe, niet normaal, dus wij pas om half 4 zwemmen.... maar goed evengoed was het superchill!!! Echt heerlijk, niet veel lekkertjes, maar toch genoeg om naar te kijken.
Daarna weer naar haar huis, werd ik gebeld door me pa of ik al bijna thuis was, want we gingen uit eten, nou ik wist van niets...Ik snel naar de slijterij biervat gehaald en bailey's voor zijn verjaardag.

Eenmaal thuis snel omkleden en naar de chinees, was nog wel gezellig... lekker gegeten, sjans (of hoe je het ook schrijft) van een loempiavouwer!
Maar goed daarna bij K afgezet en ff daar nog chillen.... Net naar huis, komen er weer 3 vrienden aan, maar ja ben echt moe heb ze maar op het balkon gezet met me broer hahaha!!! Ga pitten...

Planning morgen: Streetrace, hele dag...kweenie waar nog!!!
19 aug 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Chicky
Chicky, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende