Pijnstillers enzo..

Werkten de 2x ibuprofen en de 2x paracetemol hartstikke goed samen, mag ik geen ibuprofen meer omdat dat schijnbaar bloedverdunnend is. Kan mij dat nou schelen, als de pijn maar minder is...

Verder baal ik nog altijd van een 'zogenaamde' vriendin... die niets van zich laat horen. Nu twijfel ik, misschien ga ik haar zelf strakjes bellen. En kan ik eens 'zielig' doen ... maar op een of andere manier draait zij het zo dat zij dan over zichzelf begint en ik niets meer te zeggen heb.. daar baal ik van. Maar dat ligt ook gewoon aan mezelf, ik moet gewoon meer over mezelf durven zeggen gewoon lekker door dr heen walsen.. zoals zij altijd over mij heen walst.

Zucht... hoe lang zit ik nog thuis? Verveel mij dood, heb niets te doen op wat schoolwerk na. Maar daar begin ik dan aan en tien minuten later val ik om van vermoeidheid... tv kijken en computeren schijnt neit goed voor mn koppie te zijn... maar het maakt mij niet heel moe... nou ja tv kijken maakt mij niet moe... als ik moe word sluit ik gewoon mijn ogen.
Misschien kan ik helpen met eten koken, heb ik weer iets te doen, kan altijd stoppen als ik moe ben.
Shit zooi... ben het echt ff zat.

Ik hoop zo dat ik aankomende zaterdag naar de terugkomdag van mijn kamp kan, ik heb mij er zo op verheugd. Ik probeer mij er al bij neer te leggen dat ik niet de hele dag kan gaan, ok dat is nog te doen. Maar als ik helemaal niet mag ga ik ontploffen denk ik..

Shit zooi...
liefdesverdriet
19 jan 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Chining
Chining, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende