ppfff

Nou na eindelijk redelijk opgedroogd te zijn, kan ik nu hopelijk rustig vertellen dat we weer een ronde verder zijn, de de ronde die we niet willen om ff duidelijk te zijn, gisteravond weer ongesteld geworden boos
Ben eigelijk in janken uitgebarsten en ben niet meer gestopt.
Daar zit je dan met alle goede gevoelens die ik had totaal weggeveegd, me lichaam heeft me behoorlijk voor de gek gehouden!!!
Je vraagd je toch af waarom he, helaas kan niemand mij er antw op geven!,

Mn hubbie en ik zatten bijde verslagen op de bank en volgens mij dachten we het zelfde SHIT
Hubbie is jammer genoeg geen prater, en hij geeft het in stilte een plekje, en ik geeft het snotterend en snikkend een plek. Ach zo vullen we elkaar goed aan!

Heb nu wel besloten als mensen aan me vragen op mn werk bijv (zwangerschaps epedemie) of wij al kinderen willen dat ik eerlijk antw ga geven dat we er mee bezig zijn maar dat het allemaal niet zo wil vlotten. Misschien snappen ze me dan beter, zal vandaag ook wel de vraag krijgen wat er met me aan de hand is, het lijkt wel of ik 2 klappen op mn ogen heb gehad hahahah


Maar goed wat anders, zit zoleuk te vertellen op mn werk, vraag me af of ik er wel kom vanmiddag??
Aangezien dat het nederland al weer op zn kop staat met het 'weeralarm' ppfff paniek gedoe.
Aangezien dat er meer delen op de wereld vaker en meer sneeuw is en die gaan ook gewoon door, maar nederland raakt in paniek. Openbaar vervoer ligt gelijk plat, erg leuk aangezien ik daar van afhankelijk ben. File waar je 'u' tegen zegt en iedereen die niet weg hoeft blijft binnen. Mensen kom op het is maar sneeuw. Nederland zou ook eens kunnen denken dat het beter aangepakt moet worden.

Dus straks maar vroeger naar me werk, wie doet dat voor zn lol, nou ikke niet hoor hahah, en dan maar zien of ik dan wel thuis kom.

Al met al wordt het een rare dag.
08 feb 2007 - bewerkt op 23 mrt 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ikke1981
ikke1981, vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende