pure chocolade
Mijn passie is pure chocolade
. En voor alle geinteresseerde heb ik hier een heleboek redenen opgezocht waarom pure chocolade zo geweldig is
Bekend is namelijk dat bittere chocolade flavonoiden bevat, en witte niet. Dat pure chocolade de kans op hart- en vaatziekten weet te verminderen, komt door deze stoffen. Uit het onderzoek is gebleken dat flavonoïde, een antioxidant, de aders wijder maakt, de structuur van de bloedvaten beschermt en gezond houdt waardoor de bloedsomloop goed blijft functioneren. Ook beschermt de stof het lichaam tegen schadelijke processen die ontstaan door het inademen van zuurstof, en stoffen als de ‘vrije radicalen’. Men ging daarom na of er ook een gunstige uitwerking zou zijn ten aanzien van het overlijden aan hart- en vaatziekten en dat blijkt inderdaad het geval te zijn. Veel chocolade eten brengt het sterven hieraan met de helft terug. Dat de flavonoïde in chocolade wel echt gezond is, zelfs in kleine hoeveelheden, is laatst op een Europese conferentie van cardiologen bekend gemaakt.Waar wachten we nog op
aanvallen
Lonk, vrouw, 33 jaar
Log in om een reactie te plaatsen.
vorige
volgende