Ryan gepest..

Hmm, nu snel even brood gaan smeren, anders kom ik zo nog te laat aan op mijn werkje. Haha, ik moet nu wel een heel goed moederlijk voorbeeld gaan worden hè ? Met straks 2 kleine duiveltjes aan mijn zij en dan natuurlijk de hoofd satan. Haha, allemaal schatjes heb ik hier.
Nee, maar moet werken van 12 tot 5. Is niet zo heel lang, maar ik baal er wel van. Kan ik Ryan weer bij de kdv afzetten terwijl hij daar nou halve trauma aan over heeft i.v.m. zo’n irritant, klein rotjochie dat dacht dat hij Ryan wel omver zou kunnen pesten.
Kwam Ryan een keer gewoon aan met een blauw oog. En toen ik vroeg hoe hij daaraan was gekomen was het omdat hij zelf was begonnen met wild spelen. Toen ik vroeg aan een stagiair hoe hij eraan was gekomen zei zij weer dat het kwam door een kleine pestbui.
Ik dus bellen naar de moeder. Nou, je ziet de bui wel hangen..
‘Mijn kind ? Oh, maar mevrouw toch ! Die zou nooit zoiets durven te doen ! Zo hebben wij hem helemaal niet opgevoed.’
Allemaal leuk en wel, ondanks dat ze ons niet geloofde hebben we wel een excuses gekregen en hun hebben nog een gesprek gehad met de leiders op het kdv. Dus, ach, het is tenminste iets. Ook al gaan we wel naar een ander kdv als het nog een keer gebeurd. Ze moeten verdomme gewoon met hun poten van mijn zoon afblijven.

Roar, van dit soort dingen kan ik echt zo pislink worden hè ? :S

Mja, nu snel Ryan brengen naar kdv en doorracen naar werk verliefd

Vanavond ook nog snel een feestje !
01 feb 2011 - bewerkt op 01 feb 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Raolia
Raolia, vrouw, 13 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende