Voor vrouwen alleen.

Heb vandaag een heerlijke shopdag gehad. Het voelde net weer alsof ik op de middelbare school zat, samen met mijn beste vriendin lekker een dagje gaan stappen. Heerlijk. Alleen loop ik nu met een dikke buik rond. Haha, dat was wel een beetje anders dan op de middelbare school ( gelukkig maar ! ). Maar even zo een dagje weg van je mannetjes is echt heerlijk rustig. Gewoon even lekker een dagje voor de vrouwen alleen. En het kleine draakje in m’n buik natuurlijk, maar daar hoeven we nou nog niet zo op te letten.
Maar echt. Aah, heerlijke rust. Ryan die is een beetje in een lastige fase. Vooral als mama’s vriendinnen op visite komen om naar ons kleine draakje te komen bekijken. Ook al zit hij nog in de buik, het is nu a een echte ladiesman.
Haha.

Maar goed. Ik durf nu eigenlijk niet meer op mijn bankrekening te kijken zeg ! Die zal wel bont en blauw zien, het arme ding. Heb hem helemaal pijnlijk leeg geshopt denk ik. Jaa, was echt weer zo’n typisch tiener shopping dagje. Ach, het hoort er gewoon helemaal bij zeg ik maar. En mezelf verwennen mag echt wel op dagen als vandaag !
31 jan 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Raolia
Raolia, vrouw, 13 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende