Seks, condooms & dat soort dingen.

Lief dagboek,

Gisteravond was het zo ver. Mijn vriendje zei: "Ik heb zin om het te doen".
We hebben al eerder een poging gewaagd op een zaterdagavond, maar dat was niet helemaal mijn bedoeling en ben blij dat het niet lukte. We gaan nu 4 maanden met elkaar, maar hebben 1,2 maanden pas officieel een relatie.
Het is mijn eerste echte keer... heb toen ik 15 was ook al bijna seks gehad met een voormalig vriendje, maar was er nog niet aan toe en vond mezelf te jong. Een andere ex heeft zijn *** (het was ook een ***) gewoon erin geport paar keer, ik zei nee, vervolgens deed hij het nog een paar keer en vertelde aan vrienden dat het 'per ongeluk' gebeurt was.

Ik ben nu 17, maar ik ben zo bang voor seks geworden. Hij pakte een condoom. Ik begon te twijfelen en trok wit weg. "Weet je het zeker weten? Ik krijg niet het idee dat je er zin in hebt" -"Mmm, ik vind het heel erg eng". "Dan doen we het niet... ik wil 100% zeker weten dat je het zeker weet".

Wat is mijn probleem? Iedereen doet het, alles draait om seks tegenwoordig... ik vind condooms eng, ik vind dan opeens piemels eng... ik snap het niet. Ik ben bang voor de pijn, ik weet het niet...

Het zou ook zijn eerste echte keer worden... hij is 'ontmaagd' op zijn 14e, maar heeft er spijt van en zou het terug draaien als het kon. En heeft verder nooit seks meer gehad.
Ik hou echt veel van hem, hij is het beste wat mij is overkomen... we kunnen goed met elkaars familie overweg... wat is mijn probleem nou?

Liefs,
Alyssa.




25 nov 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van r0cksteadY
r0cksteadY, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende