Slpash [oppassen gisteravond]

Was gisteravond oppassen.

Het ging best goed. Cecile moest wel huilen, maar verder ging het goed. Ze had een appel gekregen, en d'r ouders hadden gezegd dat ze haar zus ook een paar stukje smoest geven. Dus toen ze gingen slapen, pakte haar zus het laatste stukje. Boos dat ze werd, helemaal in tranen.! Ik moet zeggen, ik kon haar echt niet serieus nemen. Je gaat toch niet huilen om een stukje appel? Maarja, het was al weer gauw over. Ik heb haar wel getroost, maar toch, kon haar niet helemaal serieus nemen.

Daarna, toen ze het allang weer vergeten was, ging ze tandenpoetsen. Na het spoelen van haar mond neemt ze een slok water, en ik ben ondertussen me then beiden aan het praten. Slpash! Spuugt Cecile opeens al dat water uit, niet in de was bak, nee de helft komt op mij. En ik schrok en van, dus ik riep heel hard "CECILE!" (Niet echt boos, maar eerder verbaasd.)
Ze kijkt me echt heel bang aan, met twee van die grote oogje. Ik: "Cecile, kijk een beetje uit wat je doet nu ben ik helemaal nat."
Echt met zo'n heel zacht stemmetje: "Ik deed het per ongeluk hoor"
Vet schattig. Was er toen niet zo blij mee. (Deel van de mouw van mn trui en mn broek waren nat.) Maar nu kan ik er wel on lachen.
11 jan 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van It*sme
It*sme, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende