Speciaal voor jou..

Vandaag is het precies drie jaar geleden. Ik kan het me nog als de dag van gisteren herinneren. Die deurbel die ging.. met een huilende natasja erachter die de woorden uitte HIJ HEEFT D'R VERMOORD !!! De tranen springen nu weer in m'n ogen als ik er aan terug denk. Dat zelfde kille dode gevoel als toen voel ik nu weer door mijn lichaam heen gaan.
Nadja belde me vandaag precies om 12.00 uur net als ieder jaar, had de de hele nacht niet geslapen. Dus ze belde me wakker gelukkig ik had er niet aan moeten denken dat ik gewoon doorgeslapen had. Gisteravond toen de klok middernacht sloeg heb ik naast d'r foto een kaarsje gebrand in haar lievingskleur "GROEN" en natuurlijk heb ik ons ritueel uitgevoerd. Een lekker jointje erbij. En zelfs dan niet slapen hé.. kan je nagaan !!
Wil vandaag ook graag even bij je langs gaan een bloemetje voor je neerleggen. Eigelijk bizar hé, nu je er niet meer bent krijg je meer bloemen in die drie jaar dan je in je hele leven heb gehad. Maar ja je moet het maar zien als een goed gebaar.

Als ik kijk naar m'n kleine meid hoop ik toch zo dat je haar ook kan zien.
Zal zo graag m'n trots met je delen en je advies over een heleboel dingen willen krijgen. Heb daarom ook besloten dat ik op 9 oktober naar Veronique ga. Speciaal op je verjaardag om dan toch nog een beetje bij je te zijn. Ga maandag of dinsdag ook samen met nadja naar je ouders, neem dan voor het eerst Nina mee. Ben zo benieuwd wat je ouders van haar vinden. Maar het meest benieuwd ben ik nog naar jouw mening.
Oooh Patje als je daarboven ergens bent en ons ziet. En dat je trots bent dat we aan je denken, dat het je goed doet.

Vandaag is ook de dag dat Dennis vrijkomt uit z'n cel teminste, hij heeft dan natuurlijk nog wel TBS. Maar ja dat is ook maar afwachten hoe dat af zal lopen. Ik heb geen angst voor hem maar nu de tijd aangebroken is dat hij niet meer in z'n cel zit ben ik er wel steeds meer mee bezig of hij ook werkelijk genezen is of in ieder geval afgekickt en inziet wat hij gedaan heeft. Ik heb zelfs een aantal keren overwogen om hem een brief te schrijven met daarin hoe ik me voel en hoe ik over de hele situatie denk. Maar waar het mij vooral om ging is dat ik graag uit zijn mond wil horen hoe dit heeft kunnen gebeuren. Wat er door zijn hoofd heen ging dat hij zo doorflipte dat hij dit jou aan gedaan heeft.

Ik heb een tijdje geleden een soort dagdroom of visioen gehad waarin ik jou en hem samen zag in het huis. En zag toen een beeld voor ogen wat er gebeurt zal kunnen zijn. En wat ik toen zag was niet bepaald fijn om aan terug te denken. Maar het gaf me wel een beetje duidelijkheid over de situatie. De oorzaak dus... ik weet nu niet of dit ook werkelijk gebeurt is. Maar de mogelijkheid is er wel !!

Nog even en dan komt Pieter ook thuis, ben ik ook erg blij om want vind het vandaag niet prettig om alleen te zijn. En ik heb dan Nina wel bij me maar dat is toch anders. En als ik volschiet met tranen waar zij bij is voel ik me alleen nog kutter want zij begrijpt er helemaal niets van. Het gekke is ook dat ik me veel meer kan laten gaan als ik alleen ben als dat ik met andere in een ruimte ben. En het is niet dat ik me niet wil laten gaan bij iemand anders maar op een of andere manier kan ik me dan niet openlijk laten gaan. Zelfs bij Pieter heb ik daar moeite mee, misschien komt dat ook wel omdat hij toch heel anders betrokken is bij jou als ik. Maar ja Pat hij was er wel met je crematie en ook met de stille tocht. En dat is iets wat ik zeer waardeer van hem ondanks het fijt dat hij je amper kon.

Vraag me zo vaak ook af wat je van hem zal vinden, moet je eerlijk zeggen dat ik denk dat het tussen jullie niet altijd even goed had gegaan. Want wat ik allemaal van Pieter accepteer zal ik nooit van een ander accepteren maar ja dat geldt natuurlijk ook andersom. Want zoals jij wel weet ben ik ook niet een van de makkelijkste. En hij is blijft ook altijd speciaal voor mij omdat we toch saampjes die kleine hebben.

Oh lieve Patty op deze dag zal ik veel moeten huilen om jou, maar ik wil er zeker aan toevoegen dat ik ook vaak aan al onze mooie momenten terug denk. En dat doe ik ook met plezier.

Je bent en blijft m'n beste vriendin !!!

for ever friends..

verliefdNaatjeliefdesverdriet

01 okt 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van naatje0503
naatje0503, vrouw, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende