Hartverscheurend..


Het is al weer lange tijd dat ik iets van me zelf heb laten horen op deze wijze. Maar wil er nu toch wat meer aandacht weer aan besteden. Tussen mij en pieter gaat het nu een stuk beter. Er is in de tussen tijd wel veel gebeurd maar na regen komt zonneschijn verliefd

De afgelopen dagen volg ik op tv steeds het nieuws of de aardbeving in Azie, en men wat krijg je daar een akelig gevoel van als je daar na kijkt liefdesverdriet Sins ik mijn kleine meid heb trek ik me dat soort dingen best wel aan. Als je dan hoort dat een vrouw met haar 20 maanden oude baby in haar armen. Een uur lang koppie onder gaat en blijft met haar kind in haar armen. En als ze dan uiteindelijk boven komt en nog blijkt dat ze leeft dat ze haar dochtertje dood in haar armen ligt.

Echt nu ik het op schrijf krijg ik er weer steken van in mijn hart liefdesverdriet
Ik zal niet meer willen leven als mijn dochtertje er niet meer zal zijn. En niet dat ik niet genoeg van Pieter hou. Maar zij is gewoon mijn tweede helft van mij, zonder haar kan ik gewoon niet leven. En zonder Pieter wil ik niet leven..

Maar goed ik wil er niet te veel over door blijven gaan daar wordt ik aleen maar deprie van. Nou maar weer eens over wat andere dingen hebben, ik heb vandaag weer paar afspraken gehad en dat ging eigelijk wel goed af. Vooral bij de laatste afspraak vloog de tijd zo voorbij, en voordat ik het door had zat ik weer bij mn mannetje in de auto. Die helemaal niet blij was toen hij zag met wie ik een afspraak had..

Ja het was een lekker ding om te zien, maar so what!! Ik kom daar toch zakelijk kom daar niet om een nieuwe vent te versieren. Maar ja ik begrijp hem ook wel, hij is onzeker en het gaat niet altijd even best tussen ons. En dan niet te vergeten dat het je toch een apart gevoel geeft die ook een hoop onzekerheden met zich mee brengt. Maar ik wou dat ik hem duidelijk kon maken dat ik alleen maar met hem samen wil zijn. En dat hij de enigste voor me is.. Maar ja dat is nog niet zo gemakkelijk bah!

Oke daar ook weer genoeg over dan natuurlijk mijn kleine prinsesje Nina, ze wordt zo groot en is ook veel te beidehand.. Maar wat ze ook echt is is clever vooral voor haar leeftijd. Ze wordt beging Februari drie jaar en ze begrijpt gewoon al zo een hoop. Soms is het wel heel zwaar om de moederrol te vervullen maar ik doe het echt met liefde verliefd
Wat wat is er nou waardevoller dan iedere dag naar je eigen vlees en bloed kijken wat zich dan heerlijk aan t vermaken is.

Echt moederschap is echt het beste wat me ooit over komen is, ik mopper soms wel dat alles zo anders is en dat ik zo een hoop dingen van vroeger zo mis. Maar als ik dat allemaal zal kunnen terug krijgen maar Nientje dan niet meer in mijn leven. Nou No way verward Ik moet er niet aan denken..

Maar goed ik ga voor nu nokkuh!!

Hoort me snel

-x- Naatje -x-
30 dec 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van naatje0503
naatje0503, vrouw, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende