Stomme actie...

Bijna huilen van de pijn... vol met pijnstillers... Elektrische deken aan... Joggingbroek en trui aan... En niets helpt!

Ik weet het, ik heb teveel gedaan. Ik baal nu wel... Vanmorgen vroeg op om te douchen en me hond uit te laten! Toen om 11 uur richting D met de auto... Toen met 2 auto´s naar twiske, dus weer vet veel gereden en daar veel chillen enzo... toen nog ff bij maccie bij gozer gestaan... hij had briefje onder D´s ruitenwisser gedaan hahaha vet gelachen, maar ik vond hem niets dus wilde weg, maar D wilde blijven hahaha ik heel verhaal over onzichtbare draad en toen gingen we weg... Weer vet veel gereden enzo!
Toen was ik weer om 5 uur thuis en meteen mijn hond weer uitlaten...richting winkelcentrum om R te vragen of we nog uitgingen... Ze voelde zich niet echt lekker, dus zouden we bij haar film kijken, ik weer naar huis en om 10 uur dus richting R...net thuis gekomen en kan echt niet meer, ik wil slapen mijn ogen zijn moe, maar mijn spieren doen zo zeer!!!

Ik wil in slaap vallen, maar ik weet dat ik het moet laten gaan, gewoon die pijn moet toelaten totdat ik niets meer voel en weet dat mijn spieren gewoon op zijn!
30 dec 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Chicky
Chicky, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende