Strijken is niet bout !!!


Heb gisteren een nieuwe strijkert gekregen van Sid (romantiek ten top!). Het was een stille hint, ik weet het, want vroeger hadden we echt een vloer in het washok en die was nu dus ver te zoeken door die klere(n)bende. Er moest echt wat gebeuren nou.

Waar ik vroeger met een Fisher Price strijkbout in de weer ging die ik rustig op het hemd kon laten staan om te gaan plassen omdat ie toch niet heter werd dan nodig was, ben ik nu trotste bezitter van een hypermoderne rocketlauncher die bijna net zo zwaar is als Chelsey. Het is dat er een snoer aanzit anders zou Buzz Lightyear er zo in vandoor gaan. Wat een monstermachine hee... Ik ben zó intens gelukkig!

Ik heb 10 jaar lang een dingetje gehad zonder snoer (dacht vroeger dat het handig zou zijn om zonder te snoer te strijken) maar was vergeten dat dat automatisch betekende dat ik hem om de minuut op de oplader moest zetten voor 30 seconden en dat gaat niet in je koude kleren zitten. Reken maar uit, als je een stapel wasgoed hebt van 2 m2 (= 165 kledingstukken (excl. sokken) (trust me - its true) en gemiddeld per kledingstuk 4x moet opladen dan verlies je ... eh... afgerond naar boven... een hoop oplaadwachttijd! Dussss

N.i.w. om een lang verhaal nóg langer te maken, ik snap nu gewoon waarom huisvrouwen graag huismutsen zijn! Strijken rocks!! Ik ben in staat om me ziek te melden om lekker naar huis te gaan en dingen uit de kast te halen die al een quasi kan-ermee-door-maar-zou-leuker-zijn-na-strijkactie-label hebben en vervangen gaan worden door een kijk-mij-dan-relaxt-rinkleless-hangen label..

Ik ben zó blij he. Kan het wel aan iedereen vertellen... Ik ben serieus een strijk-hyves aan het overwegen (maar dan we cool he: Strike Hyves) of een club oprichten voor mensen met dezelfde afwijking. Ik zou bijeenkomsten kunnen regelen waar iedereen naar hartelust kan opscheppen of klagen over zijn of haar boutje. Ik zou op beurzen kunnen gaan staan en mezelf verhuren om goeie strijkerts te promoten. God hee er gaat een wereld voor me open.. On strike gaan heeft opeens een hele andere betekenis...

*euforissssssch
nahnah
25 apr 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Marylida
Marylida, vrouw, 50 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende